bunkierek Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Jakim programem przchwycić dźwięk z magnetofonu i jednocześnie w locie przekonwertować go do mp3. Codzi oczywiście o miejse na dysku i czas. Zapewne programów jest więcej niż jeden ale chodzi mi oczywiście o najlepszy przez was przetestowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Polecam: audacity → http://audacity.sourceforge.net/ a z prostrzych to kRec A jeśli chodzi o nagrywanie dźwięku i jednoczesną kompresję to kiempski pomysł i nie wiem czy wykonalny. Dźwięk obrabia się najpierw na WAVach a potem dopiero stosuje się kompresję straną lub inną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 a z prostrzych to kRec A w GNOME gnome-sound-recorder (Aplikacje > Multimedia > Rejestrator dźwięku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Maj 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2005 Audacity, glame. I jeden i drugi bardzo fajny i dość rozwinięty. Audacity bardziej intuicyjny wg mnie. Co do konwetowania w locie, to raczej niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkierek Napisano Maj 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2005 Jeszcze dzisiaj spróbuje. Dziękuje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi