Kokos Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Jak w temacie. Jeden z mirrorów - Poznan. Ale gdzie jest wersja DVD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 U mnie DVD jest - Ctrl+R? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 U mnie DVD jest - Ctrl+R? To spróbuj zacząć ściągać cwaniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 eee ja i tak poczekam, bo transfer to jest okrutny na tym ftp, chyba wytrzymam jeszcze tą chwilke :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Polecam torrent, to gwarancja, że wszystko dobrze się pobrało Oczywiście pojawią się jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 To już niedługo Już juto zacznie się wielkie ściąganie i instalowanie Tylko qrde dzisiaj nie mogłem dostać nigdzie czystych płytek, kafejki pozamykane, Eh. Kupi sie jutro Waiting for Fedora Core 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Polecam torrent, to gwarancja, że wszystko dobrze się pobrało Jak ktoś ma ciąg 1,5Mb przez Proxy to za gwarancje robi FlashGet (auć! Windowsowska aplikacja - psia jego jucha ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Tylko qrde dzisiaj nie mogłem dostać nigdzie czystych płytek, kafejki pozamykane, Eh. Kupi sie jutro Masz mizerne szanse, że już jutro wypalisz płytki... Zwykle po wydaniach Fedory z serwera można wyciągnąć 7-12KB... Zwykle mają ustawione dwa otwarte sloty... Czyli 30 godzin ściągania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 uuuu to chyba sobie poczekam pare dni wytrzymalem tyle to wytrzymam kilka dni dluzej,bo nie ma sensu sciagac lepiej poczekac na jakis normalny transfer, bo pewnie jak sie jutro wszyscy rzuca na fedorke to bedzie cieniutki transferek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 bo pewnie jak sie jutro wszyscy rzuca na fedorke to bedzie cieniutki transferek Cała nadzieja w mirrorach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Jak ktoś ma ciąg 1,5Mb przez Proxy to za gwarancje robi FlashGet (auć! Windowsowska aplikacja - psia jego jucha tongue.gif). Niekoniecznie. Można taki efekt uzyskać również w wget lub d4x, ale jak już _PaT napisał najczęściej są tylko 2 sloty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos Napisano Czerwiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 ale jak już _PaT napisał najczęściej są tylko 2 sloty ... Hmmm... Na mirrorach też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 poczekac na jakis normalny transfer, bo pewnie jak sie jutro wszyscy rzuca na fedorke to bedzie cieniutki transferekPewnie tak będzie przez jakiś tydzień ale jak już _PaT napisał najczęściej są tylko 2 sloty ... Hmmm... Na mirrorach też?Też, ale to nie jest reguła, tak jest zwykle... Ja zawsze daję dwa, to ekonomiczne ustwienie: wilk syty i owca cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Dobrze że już wczoraj pobrałem FC4. Już mam ją zainstalowaną . Byłaby super gdyby nie problemy z uruchomieniem X-ów ze sterami Nvidii :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Czerwiec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2005 Dobrze że już wczoraj pobrałem FC4. Już mam ją zainstalowaną Skąd ją pobrałeś??? Wersja na 4 CD czy DVD??? Ja przeszukuje bezskutecznie sieć w poszukiwaniu jakiegoś dobrego mirrora z wersją DVD... Chyba przyjdzie poczekać jeszcze troche lub zaczne ściągać z japońskiego serwera po ok 5-6Kb/s.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi