kordian Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Polecam ten mirror: ftp://ftp.rhein-zeitung.de/mirrors/fedora...com/4/i386/iso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Byłaby super gdyby nie problemy z uruchomieniem X-ów ze sterami Nvidii :/ Czytałem o tym, to wina gcc 4.0 . Podobnie jest ze sterownikami ATI. Nie martw się, wiele osób już sobie poradziło, kilka dni po oficjalnym wydaniu zapewne będą już sterowniki na http://rpm.livna.org . A tak z ciekawości... Poradziłeś sobie z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Swoją Fedorkę pobierałem stąd : mirrors.xmission . Jak pobierałem w sobotę wieczorem to udało mi się nawet wyciągnąć transwer 170 KB/s . Czekam teraz tylko na oficjalną premierę aby pobrać aktualizacje . A co do sterów to musiałem niestety wyłączyć "glx" w ustawieniach X-ów. Czekam narazie na inne rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
housik Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Czy do instalacji są używane wszystkie 4 płyty? Bo trzy zdołam ściągnąć w ciągu ośmiu godzin w pracy. Chciałbym sobie już dzisiaj zainstalować i nie wiem czy się napalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 jesli do swierzej → świeżej instalacji to 3 ci starczą. Wie ktos moze czy jest juz "apt" dla Fedorki 4? jesli jest to please o linka cos nie moge znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soleth Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tylko qrde dzisiaj nie mogłem dostać nigdzie czystych płytek, kafejki pozamykane, Eh. Kupi sie jutro Masz mizerne szanse, że już jutro wypalisz płytki... Zwykle po wydaniach Fedory z serwera można wyciągnąć 7-12KB... Zwykle mają ustawione dwa otwarte sloty... Czyli 30 godzin ściągania No sciagac sie bedzie pewnie ze 3 dni. Ale plytki trzeba miec przed sciagnieciem Zreszta czekalem tydzien dłużej wiec poczekaj jeszcze kilka dni jeśli trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Czytałem o tym, to wina gcc 4.0 Chyba raczej wina źle napisanych sterowników, a nie GCC Kompilator z wersji na wersję coraz mniej pozwala na pisanie 'bałaganiarskiego' kodu. Wie ktos moze czy jest juz "apt" dla Fedorki 4? jesli jest to please o linka cos nie moge znalezc yum install apt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 a teraz tak ma ktos moze adres torrenta nowej fedorki bo jak pobieralem stad ftp://ftp.rhein-zeitung.de/mirrors/fedora...C4-i386-DVD.iso to pobralo mi 900mb i stoi w ogole to nie rozumiem bo niby od dzisiaj jest fedorka4 a serwery fedora projekt mają pozamykane foldery z 4 to co jest grane :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tez tam siedzialem i mnie odcieli. No coz na oficjalne otwarcie serwerow maja jeszcze troche czasu. W koncu nikt nie podaje konkretnej godziny. Pod tym adresem http://www.torrentspy.com/download.asp?id=326159 jest niesety tylko zestaw 4 plytek cd. Nigdzie nie widze dvdika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tez tam siedzialem i mnie odcieli. No coz na oficjalne otwarcie serwerow maja jeszcze troche czasu. W koncu nikt nie podaje konkretnej godziny. Pod tym adresem http://www.torrentspy.com/download.asp?id=326159 jest niesety tylko zestaw 4 plytek cd. Nigdzie nie widze dvdika Właśnie tego szukałem Dzięki za linka do torrenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 no ja tez Przynajmniej tu mnie nie rozlączy a transferek niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tu są oficjalne torrenty - wprawdzie narazie nie ma FC4, ale warto poczekać, w końcu to tylko kilka godzin (w USA jest dopiero wpół do 10 - piszę to o 15.30 naszego czasu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 No i jest 4 http://torrent.dulug.duke.edu/. Ale i tak teraz sciągam ubuntu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Ale i tak teraz sciągam ubuntu... Powiało grozą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Czerwiec 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2005 Tu są oficjalne torrenty - wprawdzie narazie nie ma FC4, ale warto poczekać, w końcu to tylko kilka godzin (w USA jest dopiero wpół do 10 - piszę to o 15.30 naszego czasu ). To ja juz to zasysać UPDATE: Jak na razie nie jest tragicznie: od 60 do 120 kB/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi