Skocz do zawartości

Nie Wiem Jak Zainstalować Neo+

cHawk

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec tak mam fedore 4 :angry: i nie moge zainstalować neostrady mam thomson speedtouch ... wiem że były takie tematy ale próbowałem wszystkiego ...pakietów modułów itp ... nie wiem dlaczego nic nie chodzi.. apropo w linxie jestem od wczoraj ... no i w tym narazie lam ... nie mam zielonego pojęcia jak rozpakować .rpm (czy jakoś tak bo sam dokładnie nie wiem jak to leci) a z fedory nie ma za duzo informacji ...

Przepraszam, NMSP <_<

Edytowane przez Raven

sorror ... tego jeszcze nie czytałem ale przejrzałem około 20 stron i nic ;) zobaczymy ... apropo błędów... to .config kernel ... i (_modół_ → moduł) ORTy ppp które zainstalowałem ... tzn mam nadzieje... miałem takie coś ppp-2.4.3 ... apropo komend to musze jeszcze poszukać bo nadal nie zabardzo jarze...nie wiem (_wogóle_ → w ogóle) ORT gdzie te pliki sie rozpakowują... u mnie są w domowym ja niechcąco skasowałem część i później nie mogłem ani doinstalowac ani skasować ... i mam taki dylemat bo już zaśmieciłem fedore ... jak to wszystko poukładac i czy pliki skopiowane powinny być w katalogu domowym czy gdzie ?? jak możecie to odpiszcie tu ... bo nie wiem gdzie indziej mogfe o to zapytać z góry thx :D

http://sourceforge.net/project/showfiles.p...ackage_id=28264

co mam z tego wybrać skoro mam FC4 i386 ... tar.gz czy rmp ??

• 1 month later...