Sloan Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 Podczas instalacji Skypa w FC4 pojawia się informacja [libdbus-1.so.0 jest wymagany przez skype-1.1.0.3-fc3.i586] W FC3 nie było takich problemów. Wspomniana bliblioteka jest w systemie. Nie działa też Skype ze źródeł (ten sam komunukat). Będę wdzięczny za pomoc bo komunikator jest mi niezbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Czerwiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 29, 2005 mi czasami sie takie komunikaty pojawiały że nie jest zainstalowana jakaś paczka poczebna dla jakiegoś programu a ona była zainstalowana a teraz tak na prube zainstalowałem skype'a i nie wyświetliło żadnych błędów możesz sprubować zainstalować tą biblioteke jeszcze raz z rpm albo przez yuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Lipiec 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 Niestety nie działa. Wyczerpałem już chyba wszstkie możliwości. Wracam Do trójki, tam przynajmniej wszystko działa. Dziękuję za chęć pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Lipiec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2005 możesz jeszcze sprubować zainstalaować skype z parametrem rpm -ivh --nodeps to polecenie będzie ignorowało zależności ale tej metody nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Lipiec 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2005 Ten sposób też wypróbowany. Instaluje się, ale podczas uruchamiania pojawia się zany błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Lipiec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2005 A masz na pewno paczkę: dbus.i386 ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloan Napisano Lipiec 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 A masz na pewno paczkę: dbus.i386 ? Pozdrawiam. Tak mam tą paczkę. Ale problem już rozwiązany. Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2005 Nie działa też Skype ze źródeł (ten sam komunukat). Ej, ja też chcę źródła Skype'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi