dalmatyn Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Witam Zainstalowałem niedawno Fedorke 4 i na razie jest ok. Poza jednym problemem. Odinstalowałem firefoxa i zainstalowałem z rpm-a pełną mozillę. Jeden dzień było ok. Teraz mozilla samoczynnie zamyka się. W międzyczasie instalowałem tylko xmms-a. Ma ktoś podobny problem lub radę na to? Firefox jest dla mnie za ubogi. Ewentualnie pozotaje konqueror, ale przyzwycziłem się do mozilli. HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 A słyszałeś o pluginach do firefoxa :?: Biorąc pod uwagę pluginy to uwaga że firefox jest ubogi MOCNO MIJA SI Z PRAWDĄ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalmatyn Napisano Lipiec 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 No może z tą ubogością to sie zagalopowałem. Brakuje mi w firefoxie kilku opcji konfiguracji, szczególnie dotyczących przeglądania w zakładkach. Nie mogę tam określić, np. żeby nowa karta otwierała się w tle obok aktywnej karty. Może trzeba zainstalować jakiś plugin umożliwiający zaawansowaną konfigurację przeglądarki?? A wracając do tematu, ktoś miał podobne objawy jak nagłe zamykanie się mozilli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Jesli zainstalujesz plugin tabbed browsing to masz taką mozliwość. A jesli chodzi o twój probnlem to uruchom mozille z terminala i wklej to co tam się wyświetli po zamknięciu się programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Ten problem się u nas już przewinął, zresztą nie tylko u nas... Brak rozwiązania jak na razie, kiedy miałem ten sam problem tyle, że z firefoxem odinstalowałem wszystkie jego pakiety, stworzyłem nowego usera z miejscem tylko na przeglądarkę i śmiga Poza tym Opera rox, a temat w złym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romeck Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Brakuje mi w firefoxie kilku opcji konfiguracji, szczególnie dotyczących przeglądania w zakładkach. Nie mogę tam określić, np. żeby nowa karta otwierała się w tle obok aktywnej karty. Chcesz zaawansowanej konfiguracji? Wpisz w pasku adresu Firefoksa: about:config I zainteresuj się np. grupą opcji o nazwie 'browser.tabs'. Do przełączania użyj prawego klawisza myszy i umiejętności czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalmatyn Napisano Lipiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 (edytowane) Oto co wyrzuca mi mozilla. Odpaliłem z terminala. [pinio@intek ~]$ mozilla Naruszenie ochrony pamięci Jeżeli temat jest nie w tym dziale gdzie powinien być to proszę Admina o przeniesienie do odpowiedniej lokalizacji Wróciłem do firefoxa i zainstalowałem nowe rozszerzenia. Powiem szczerze, że na razie przeglądarka działa bez zarzutu Dziękuję za porady. SebOOl, fajna ta Twoja stronka, trochę się przydala. Pozdro! Edytowane Lipiec 25, 2005 przez dalmatyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi