tomkolp Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Zainstalowałem stery ati. Zrobiłem konfiguracje fglrxconfig i po restarcie uruchamianie staje na "Konfiguracja parametrów jądra". Wydaje mi się, żę coś źle zrobiłem w fglrxconfig. Czy moge jakoś uruchomić linie komend: http://haker.nie-spamuj.eu/sql-injection.html ? ctrl+alt+Backspace nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Wystartuj system z parametrem single: cos_tam single Ew. livecd bądź jakiś projekt odczytu i zapisu partycji linuksowych spod windy (już o tym było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 KOD cos_tam single Dobre Wrzuć płytkę instalacyjną fedory i uruchom tryb ratunkowy -->jest na forum jak Następnie wyedytuj plik /etc/inittab W lini : id:5:initdefault: Zmień 5 na 2 i odpal system, będzie wtedy w trybie single Można to zrobić prościej z gruba jakoś, ale nie pamiętam Albo poprostu w trybie rescue wywal fglrx z jajka. Ogólnie to dobrze mieć dwa jądra w sytemie jak coś się zje... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Lipiec 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 Ale sobie lubicie zycie utrudniac ... W grubie najedż kursorem na wersję systemu która chcesz uruchomic (czyli fedorę) wciśni e potem nakieruj na linjkę gdzie pisze kernel (druga linijka) i znowu e potem dopisz na końcu tej linijki opcję 3 naciśnij enter a potem (_odrazu_ → od razu) ORT literkę b i uruchomisz system w trybie tekstowym 3 i wtedy bedziesz mugł zmienić konfigurację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkolp Napisano Lipiec 27, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2005 QUOTE(SebOOl @ 27.07.2005 - 20:24) Ale sobie lubicie zycie utrudniac ... http://telewizor.eu/forum/W grubie najedż kursorem na wersję systemu która chcesz uruchomic (czyli fedorę)wciśni e potem nakieruj na linjkę gdzie pisze kernel (druga linijka) i znowu epotem dopisz na końcu tej linijki opcję 3 naciśnij enter a potem (_odrazu_ → od razu) ORT literkę b i uruchomisz system w trybie tekstowym 3 i wtedy bedziesz mugł zmienić konfigurację Dzięki tego mi było trzeba pisze z Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi