@Kamills Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 niemoge zainstalowac TK 8.4.11 po poleceniu make pokazuje mi sie takie coś co mam zrobic Mam mandrake Linux 10.1 Official Download Koniec TEMATU W konsoli jako root tez mi sie to pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 To mi wygląda na konflikt wersji, aby na pewno kompilujesz program trybiący pod mandrejk? Są to zwykłe błędy kodu, a one przy kompilacji oficjalnych wersji zwykle zdarzają się jedynie w sytuacjach niedostosowania dystrybucyjnego. I wbrew pozorom to nie tylko kwestia kompilatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 tam jest tylko jedno do wyboru w Tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Ten listing jest ucięty. Nie widać dokładnie, od jakiego miejsca wysypuje błędami. PS. Nie możesz sobi poszukać paczki? Np. na rpm.pbone.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Wiem ze uciety dlatego że w konsoli sie niemiescilo a tak nie w Temacie można na Mandrake zainstalować fedorke poszukam w tym linku paczki rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Na MDK Fedore? Znaczy jakiś upgrade? Czy może o paczki z jednego na drugiego chodzi? Upgrade'u takiego nie zrobisz, a paczek tak instalować to nie polecam. Co do listingu, wydaj polecenie (to jest przy make?) make |cat >> /home/user/listing A potem początek na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Sierpień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Niestety znalazłem temat na innymk forum zainstalowanie tego graniczy z cudem (bo moje umiejetnosci są zbyt małe) tam pisze coś o zmienianiu plików a ja niekapie o co chodzi wienc niepogram sobie w Tibie na fedorce mi sie udalo to zainstalować chyba sie przezuce na fedorke i czy jak wybieram instalacje automatyczna to mam do wyboru uzyj juz istniejacych partycji Sformatuje wszystko bo i tak tam nic (_niemam_ → nie mam) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi