hwincenciak Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Witam, Mam dwa pliki txt jako napisy do filmów. jak je połączyć ze sobą. Połączyłwm już film złożony z CD1 i CD2 a nie wiem co z napisami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Może wkleić drugi na koniec pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Może wkleić drugi na koniec pierwszego? Hehe niby sprytne ale czas się nie zgodzi Musiałby być jakiś program co by odpowiednią ilość czasu dodał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 to moze zassac (lub napisac) jakis programik, ktory zwiekszy czas w drugim pliku a potem po prostu cat plik2 >> plik1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 to moze zassac (lub napisac) jakis programik, ktory zwiekszy czas w drugim pliku a potem po prostu cat plik2 >> plik1 To oczywiście najlepsze rozwiązanie tylko taki programik trzeba znaleźć, albo rozeznać się w formacie czasu stosowanym w plikach z tekstem. Chyba nie byłoby wielkim problemem napisać taki program, ale ja się nie znam na formatach czasu, bo w ogóle nie oglądam filmów na kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi