zolw Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 jak zainstalowac firefoxa? dziwne jest to ze na zadnej stronie (ani firefox.pl ani getfirefox.org tego nie ma...). nie jestem zaawansowany w linuksach ale o ile pamietam pod Slackware 10 odpalala instalacja ala Windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 No żesz, jak to nie ma? Przecież jest, zarówno instalator jak i archiwum! A jeszcze lepiej zrobisz jak zainstalujesz/uaktualnisz Firefoksa yumem (paczka nazywa się firefox ). Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 http://www.mozillapl.org/pobierz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 z terminala yum install firefox a pozniej <<TO>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 nie jestem zaawansowany w linuksach ale o ile pamietam pod Slackware 10 odpalala instalacja ala Windows. ze niby instalka z Windy instalowala sie w Slaku?? no chyba ze sobie pod Winem zainstalowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 nie jestem zaawansowany w linuksach ale o ile pamietam pod Slackware 10 odpalala instalacja ala Windows. ze niby instalka z Windy instalowala sie w Slaku?? no chyba ze sobie pod Winem zainstalowales Instalator z firefox.pl jest graficzny Wygląda wtedy, jak pod windą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 ze niby instalka z Windy instalowala sie w Slaku?? no chyba ze sobie pod Winem zainstalowales To nie jest tak do końca. Sam mam na slacku takiego firefoxa. Chodzi o to że ściągasz sobie archiwum tar.gz, po rozpakowaniu masz instalator.To jest tzw archiwum gtk, no i instalujesz to tak jak na windzie. Nie musisz tego robić na prawach roota, robisz to lokalnie w swoim domowym katalogu. Thunderbirda też tak instalowałem na slacku. Link do tej strony podałem wcześniej, nie wierzysz, sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 nie wierzysz, sprawdź spoko juz sprawdzalem wczesniej (btw rowniez ze strony www.firefox.pl przegladarka jest rozprowadzana przy pomocy takiego instalatora) tylko jezeli dobrze przeczytalem to zolw odpalal instalke dla Windy pod linuksem i mu zainstalowalo chcialem zeby powiedzial jakie zaklecie trzeba wypowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 z terminala yum install firefox a pozniej <<TO>> Ta sztuczka już nie jest potrzebna, od któregoś tam update'u langpacki są już "build-in". Jedynie w Thunderbirdzie narazie trzeba doinstalowywać pakiet językowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 od któregoś tam update'u langpacki są już "build-in". Jedynie w Thunderbirdzie narazie trzeba doinstalowywać pakiet językowy. No właśnie, gdzie można by się czegoś dowiedzieć na ten temat? Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolw Napisano Wrzesień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 perl: napisalem ALA Windows a nie DLA ;P. A w fedorze po pliki sie nie odpalaja ;( sproboje yumem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigeon Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 Do nowej wersji 1,5B nie ma jescze pakietu z tłumaczeniem dla naszego języka do starej wersji są jak ktoś potrzebuje moge przesłać majlem Niestety do nowego FF też nie ma pakietu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 perl: napisalem ALA Windows a nie DLA ;P. a to przepraszam... wiesz... dyslekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi