Zygmunt Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 Hej tak z ciekawości niech ktoś napisze gdzie sę uczy tak dla znajomości na forum Szkoda mogłem wpaść na ten temat już dawno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 Witam. No to zacznę, studiuję zaocznie w Wyższej Szkole Humanistyczno Ekonomicznej, wydział informatyka, specjalność sieci komputerowe , filia niedaleko miejsca zamieszkania, a dokładniej pod Warszawą, jakimś cudem w październiku rozpoczynam trzeci semestr swojego kształcenia (mam niadzieję, że nie ostatni ) Zapomniałeś napisać coś o sobie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Wrzesień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 Hehe, nie zapomniałem. Specjalnie tak napisałem ponieważ jestem na przełomie. Dostałem sie na Politechnikę Częstochowską na Wydział Inżynierii Mechanicznej i Informatyki, i z czystej ciekawości chciałem rozpocząć temat tak owy. Swoją nauke rozpocząłem w podstawówce w mojej miejscowości, a potem z braku ambicji trafiłem do Budowlanki w Zakopanem (gdyby nie komputer w 4 klasie pewno dalej siedziałbym w budownictwie, gdzieś na konstrukcjach ). I powinienem tu dopisać, że dla mnie klimat ma świetny. Noi nauczyciele super. Może tego nie odczytają, ale wielkie pozdro dla nich, oraz podziękowania za 5 lat przebywania z nimi . PS: Co do tematu to tak mnie zainteresowało, ponieważ amm taki mętlik. A że z braku lenistwa nie chciało mi się czytać posta: http://www.fedora.pl/forum/index.php?showtopic=1544 to napisałem swój, ale tam już co nieco jest;) Właśnie odczytałem bo nie mogę spać. Narq, i przeporaszam za niauprzejmość z mojej strony w rozpoczęciu postu. ================================== PS: wiecie co, dopiszcie moze kto jakiej muzy słucha Strasznie mnie to też interesuje Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 Columbia Univeristy N.Y. od przyszłego roku, obecnie Informatyka na wrocławskiej Akademii Ekonomicznej Black metal, Celtic & Suomi folk, + całkiem spora reszta z innych gatunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 PS: wiecie co, dopiszcie moze kto jakiej muzy słucha Strasznie mnie to też interesuje Jeszcze raz dzięki Był już taki wątek, proponuję się dopisywać do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Wrzesień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Upsss.... musiał mi umknąć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Columbia Univeristy N.Y. od przyszłego roku Ooo, gratuluję! Mam nadzieję, że dalej będziesz wpadał na forum :] Jeśli chodzi o mnie to Politechnika Śląska w Gliwicach, kierunek Elektronika i Telekomunikacja na wydziale Automatyki, Elektroniki i Informatyki. Studiuje ktoś może na tym wydziale albo jeździe 850 z Bytomia do Gliwic? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricco26 Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Witam. Napisze tylko PolŚl Gliwice wydział Automatyki, Elektroniki i Informatyki. Elektronike skonczylem a teraz 2 letnie informatyczne ciagne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 No, to i ja muszę się pochwalić. Uczę się na drugim roku (tak, tak, wiem, ale to sformułowanie brzmi tak... dorośle ) w Liceum Profilowanym na profilu "Zarządzanie informacją" w Zespole Szkół im. Vetterów w Lublinie i codziennie dojeżdżam do niej linią numer 9. Czy jest na forum ktoś z tejże szkoły, ew. z osiedla Ruta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Ja obecnie jestem w klasie maturalnej ( ) w Technikum Elektronicznym w Zespole Szkół nr 1 w Piekarach Śląskich o specjalizacji 'Systemy i sieci komputerowe'. A jeżeli dobrze pójdzie, to od przyszłego roku polibuda gliwicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Walczylem na wroclawskiej polibudzie na wydziale chemicznym, ale wygral moj pociag do szarej skrzynki. Za dwa tygodnie zaczynam informatyke na http://www.wsiz.wroc.pl. Mam nadzieje ze to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 hehe To ja robię powtórk z rozrywki na Polibudzie Wrocławskiej na wydziale mechaniczno-energetycznym, na kierunku energetyka A jeżeli chodzi o muze to głównie rock, punk rock, metal i wile innych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Ooo, gratuluję! Mam nadzieję, że dalej będziesz wpadał na forum :] Dzięki Zanim wyczaruję stałe łącze może minąć trochę czasu, ale jak najbardziej wpadać będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Uczelnia: UMK w Toruniu; Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Specjalnosc: Fizyka Komputerowa Muza: bardzo rozna (punk rock, metal, hip hop, reggae, jazz, klasyczna, a czasami nawet pop ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Columbia Univeristy N.Y. od przyszłego roku Dobrze, ze napisales, ze w USA bedziesz siedzial. Gdby nie to, to ludzie mogliby sie zastanawiac co to za maniak pisze posty w godzinach 3, 4 w nocy Co do mojej szkolki, to na razie jest to czwarty rok astronomii na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego. Od nastepnego roku akademickiego zamierzam studiowac zaocznie informatyke w Warszawie, tylko jeszcze nie wiem za bardzo gdzie. Moze ktos mi cos poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi