dawidson Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Witam, Mam serwer samba ktory jest w domenie jak ustawic uprawnienia zeby grupa administratorw miala dostep do wszystkich katalaogow poniewaz mam katalogi dla uzytkownikow . I nie mam dostepu jako administrator przedsiebiorstwa lub admin obojetnie. Czy wystarczy go dodac do grupy root ? Dzieki za posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 To ja może zuploaduję tego booka o sambie? Popyt widzę jest całkiem spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Ale może poza forum, z powodu §3 podpunktu b regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Ale może poza forum, z powodu §3 podpunktu b regulaminu. b.niezgodne z prawem polskim i ogólnymi tendencjami panującymi na świecie – dotyczy to przede wszystkim zakazu publikowania wszelkich cracków, cd-key i innych form jawnego łamania umów licencyjnych dotyczących oprogramowania, Właśnie to jest najśmieszniejsze, że rzeczony ebook jest na licencji ccs, można go publikować i rozprowadzać dowoli - tylko oczywiście komu chciałoby się go szukać Jak wrzucę na serv to zaedytuję i podam link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 No to w takim razie wystarczy podać linka, bo na 99% jest już w necie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi