mzielik Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 W jaki sposob wybrac wlasne pakiety podczas instalacji fedory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 podczas instalacji gdze trzeba wybrać typ instalacji (desktop, serwer, workstacja) tu wybieramy własna albo coś takiego i wybieramy jakie paczki mają znaleść sie w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 spyro..niezaleznie jaki typ instalacji wybierzesz, pozniej jest opcja "dostosuj indywidualnie pakiety" czy jakos tak, w ktorej mozna wedle uznania zmieniac pakiety :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Opcja taka jest niedostepna od FC1 (ostatnio byla obecna w RHL9). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Opcja taka jest niedostepna od FC1 (ostatnio byla obecna w RHL9). znaczy mam rozumiec mowisz o tym "dostosuj indywidualnie pakiety" ? w FC4 ta opcja jest na 100% , we wczesniejszych faktycznie jej chyba nie bylo z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golibroda Napisano Wrzesień 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 Przed chwilą instalowałem FC4 i wybrałem własne a potem co dusza zapragnie. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi