Skocz do zawartości

Zasysanie Programów

popell

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób tak jak napisałem:

su -

rpm -ivh "http://rpm.livna.org/fedora/4/i386/RPMS.lvn/livna-release-4-0.lvn.5.4.noarch.rpm" (bez "")

yum install xmms xmms-mp3

yum install amule

A potem zrób tak jak napisał Perl, przeczytaj FAQ Fedory żeby umieć instalować i odinstalowywać programy, konfigurować system itd. itd.

Co sie tyczy BMP - czy macie takie problemy jak ja:

Chcialbym uzywac BMP ale nie rozumiem dlaczego mi nie dziala dodawanie katalogow do playlisty:

korzystalem z pomocy programu i tam pisze ze jest opcja dodawania folderow (nie pamietam dokladnie, ale chyba trzeb wcisnac INSERT dodatkowo) i otwiera mi sie okno dodawania katalogow.

W tym sek, ze jak wybieram jakikolwiek katalog z muzyka to mowi, ze nie jest to prawidlowy plik. A samemu nie chce mi sie dodawac 1000 plikow do playlisty....

BMP to zupelnie oddzielny rownolegly projekt w stosunku do xmmsa, a kazdy wybierac powinien to co uwaza za lepsze (znaczy bardziej funkcjonalne, szybsze, stabliniejsze itp.) niezaleznie od tego czy jest rozwiajne czy nie

Dziekuje za sprostowanie. Uzywalem jednego i drugiego i nie zauwazylem specjalnych roznic.

Chcialbym uzywac BMP ale nie rozumiem dlaczego mi nie dziala dodawanie katalogow do playlisty:

korzystalem z pomocy programu i tam pisze ze jest opcja dodawania folderow (nie pamietam dokladnie, ale chyba trzeb wcisnac INSERT dodatkowo) i otwiera mi sie okno dodawania katalogow.

W tym sek, ze jak wybieram jakikolwiek katalog z muzyka to mowi, ze nie jest to prawidlowy plik. A samemu nie chce mi sie dodawac 1000 plikow do playlisty....

Z okna wyboru plikow wystarczy przeciagnac katalog ;) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...