popell Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 FORUM POLSKIEGO KIBICA POWOLI RUSZA LINK DO NIEGO: www.skibica.fora.pl PROSZ WCHODŹCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S Jeżeli ma ktoś swoją stronkę www i chce aby jego banner zawidniał na forum niech zgłosi się do mnie na gg 8601007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 <wali głową o ścianę i dziękuje za propozycję umieszczenia banera na stronie niezgodnej ze standardami, z pagerankiem 0 oraz z zerowym link popularity... mówi też, że to i tak nieważne, ponieważ nie przeczytałeś regulaminu, a i łamiąc go robisz to w sposób prostacki niesłychanie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 oczyma wyobrazni widze ta emotikonke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Chciałbym temat wywalić, ale normalnie nie mam do tego serca. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 <wali głową o ścianę i dziękuje za propozycję umieszczenia banera na stronie niezgodnej ze standardami, z pagerankiem 0 oraz z zerowym link popularity... mówi też, że to i tak nieważne, ponieważ nie przeczytałeś regulaminu, a i łamiąc go robisz to w sposób prostacki niesłychanie> Proponuje zostawic dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Chciałbym temat wywalić, ale normalnie nie mam do tego serca. :] Wywal sam link i wstaw link do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2005 Chciałbym temat wywalić, ale normalnie nie mam do tego serca. :] Też nie mam serca? Może zamknąć temat? Tak, w poczuciu obowiązku zrobię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi