waldis Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 Namieszałem sobie troszkę w systemie. Musiałem zainstalować od nowa (niechcący skasowałem starego) openoffice`a. Problem w tym, że nie chce się spolszczyć po zrobieniu yum update oo... . Żona chce mnie za to zabić (wytrzymam to jakoś ale mówi, że w tych sprawach to nic ). Ratuunkuu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Październik 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2005 http://pl.openoffice.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Październik 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Dzięki za pomoc. Ale jak zobaczyłem, że trzeba go instalować od nowa, tp tak się przeraziłem, że zmusiłem yum`a do współpracy. A tak na serio: znalazłem i wpisałem POPRAWNIE nazwę pliku spolszczającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Tu się nie masz czego bać bo po rozpakowaniu możesz mieć instalator graficzny.Zależy jaką wersję sciągniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2005 Już nie ma potrzeby, waldis nie miał zainstalowanego pakietu openoffice.org-langpack-pl_PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi