Zygmunt Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Wskakuje mi na KDE okienko z takim komunikatem: Sound server fatal error: cpu overload aborting O co biega? Nie wiem co wyłączyć, aby przestał znikać... Co zrobić??? PS: FC4-x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 a pod tym komunikatem nie ma czasem pola do zaznaczenia "nie pokazuj więcej" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Październik 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 to nie jestem i tyle bym sobie zrobił a on non stop wskakuje (no moze co min., dwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 czy gdziekolwiek na tym okienku jest napisane aRTS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 sproboj w centrum sterowania > dzwiek i multimedia > tam wylacz dzwiek systemowy czy jakos tak... tez kiedys tak mialem pod debianem i pomoglo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi