Zygmunt Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 Wskakuje mi na KDE okienko z takim komunikatem: Sound server fatal error: cpu overload aborting O co biega? Nie wiem co wyłączyć, aby przestał znikać... Co zrobić??? PS: FC4-x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2005 a pod tym komunikatem nie ma czasem pola do zaznaczenia "nie pokazuj więcej" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Październik 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 to nie jestem i tyle bym sobie zrobił a on non stop wskakuje (no moze co min., dwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@SeeM Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 czy gdziekolwiek na tym okienku jest napisane aRTS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 sproboj w centrum sterowania > dzwiek i multimedia > tam wylacz dzwiek systemowy czy jakos tak... tez kiedys tak mialem pod debianem i pomoglo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi