LunatiK Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 drobny problemik Wine jaki jest kazdy widzi dzialac mi dziala bezproblemowo. Poza jednym drobnym szczegulem. Nic niemoge zainstalowac. tzn. programy bez instalki dzialaja znakomicie, natomiast w przypadku wersji instalacyjnej w chwili gdy wszystko ma sie juz wypakowac do katalogow wyskakuje blad ze niemoze. Dla uprzedzenia tych ktorzy wspomna o uprawnieniach. Na koncie roota (wiem ze niepowinienem) dzieje sie identycznie. chodzi mi glownie o Starcrafta ale problem dotyczy i innych aplikacji. PS. mozna jakos wylaczyc sprawdzanie ORTow na forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 A jaki komunikat informuje cię o tym, że nie można zainstalować ? (treść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 PS. mozna jakos wylaczyc sprawdzanie ORTow na forum?? Nie. Możesz jednak po prostu pisać bez błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxer1987 Napisano Październik 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2005 Ja mialem taki sam problem (mowie tu o sc) wejdz na stronke sc i zamow albo sciagnil pelna wersje sc+bw pod linuksa , postaram ci sie znalez jakies linki jakby co zagdaj na nr 4198164(gg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2005 zagdaj pod 4198164 Myślę, że przyda Ci się lektura tego linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi