!Ci Napisano Listopad 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 To bedzie dosc nietypowy problem. Uzywam tvtime do ogladania tv. Mam kablowke wiec jakosc jest zadowalajaca, chociaz na niektorych programach mam "zaszumiony" sygnal dzwiekowy. Chodziloby mi o jakis program, ktory przechwycilby sygnal, mial mozliwosc filtrowania (jakis nawet prosty equalizer), a potem wypuscil sygnal na mixer. Mam ktos jakies pomysly??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 w gnom-mixerze są suwaki do Bardzo Niskich i Bardzo Wysokich tonów; może nawet wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2005 Osobiscie siedze na KDE, ale warto sprobowac. W jakim on jest pakiecie bo cos w yum'ie znalezc nie moge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 wpisz w Kolsole alsamixer i popracuj kursorkami; żeby to polecenie cokolwiek dało musisz miec zainstalowane alsa-utils, ale na pewno masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 No dobra ale alsamixer nie ma zadnego equalizera. Mozna tylko glosnosc regulowac, a wlasnie caly szkopul w tym zeby na czestotliwosciach pracowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonio Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 Na ubuntu wpadli na coś takeigo z pulseaudio. Ale na fedorze to nei wiem jak będzie. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=789578 jak ktoś powie jak mam zmienić podbicia częstotliwości dżwięków całego systemu, to piwo postawie chyba.. Tak mi przeszkadzają te wysokie tony .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 Przecież w Fedorze też jest PulseAudio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2008 a post z przed 3 lat :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonio Napisano Wrzesień 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2008 Pewnie, że jest, ale na obecną chwilę w żadnym z plików nie znalazłem możliwości korekcji dźwięku : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi