arturek Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Juz jest FC5-test1 http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...core/test/4.90/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 a ja dopiero co FC4 zainstalowalem... stanowczo za szybko wychodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Oj to ja poczekam na FC6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Jak miło, właśnie się martwiłem że dwa razy będę pakiety ciągnął (obrazy i uaktualnienia core 4) a tu taka niespodzianka. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Jak pojawi się wersja na DVD to wypadało by pobrać i przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 chciałem wlasnie instalowac FC4 ale sobie poczekam na FC5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2005 Jak pojawi się wersja na DVD to wypadało by pobrać i przetestować Sie nie pojawi.. Downloads ========= A DVD image is unfortunately not available for FC5test1 due, but we do plan on having it for test2. CD and network installation are available. Please read the Important Warnings below in this announcement for more details. Źródło: Announcing Fedora Core 5 Test1 czyli dewede to na święta razem z test 2. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Sie nie pojawi.. Downloads ========= A DVD image is unfortunately not available for FC5test1 due, but we do plan on having it for test2. CD and network installation are available. Please read the Important Warnings below in this announcement for more details. Źródło: Announcing Fedora Core 5 Test1 czyli dewede to na święta razem z test 2. Stef Szkoda:( ale przynajmniej przez święta będzie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Super a ja już chciałem w domu instalowac FC4. Teraz musze czekać jeszcze ponad miesiąc na oficjalne wydanie FC5. Szkoda że nie ma takiej wersji FC5 jako uaktualnienie FC4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 *Finalne* wydanie piątki będzie prawdopodobnie w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Nie no kicha do marca nie będę czekał. Nie wiecie czy moze redhat coś planuje w stylu "upgrade' do FC5 ? Albo np : "yum install fedora-core-5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 (edytowane) Tylko coś w żaden sposób nie potrafię sprawić aby się zainstalowało.. już podczas instalacji pakietów wywala błąd i nawet go nie chce na dyskietce zapisać. Komuś się udało? Edit: chyba mam winowajcę, moje rw szwankuje. Jak kupię nowe to bedem wiedział na pewno.. Edytowane Listopad 25, 2005 przez Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2005 Nie wiecie czy moze redhat coś planuje w stylu "upgrade' do FC5 ? Red Hat nic nie planuje, bo on nie ma pod tym względem nic wspólnego z Fedorą. A fedorowcy również czegoś takiego nie planują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2005 Zrzuty ekranu z FC 5 test 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi