@perl Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 ahahahaha dawno sie tak nie ubawilem teksty z basha czytalem zazwyczaj z przymruzeniem oka, a tu prosze autentyczna historia MitS jak tam udalo Ci sie cos uratowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Marzec 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 nie :] ale już o tym zapomniałem i mam świerzutką FC5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 rotfl ;] no ale widzisz.. niepotrzebnie na rootcie sie siedzialo:Phehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2006 ja tam zawsze roota i zwyklego usera odpalonego tylko jak mi cos mowia to najpierw odpalam mana dla programu a bez pytania wykonuje tylko rzeczy co podal gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindie Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 napiszę co uratowało mnie swego czasu przed różnymi "kłopotami" (i niekiedy własną głupotą).. ergo! >trzymam /home na osobnej partycji (swoją drogą ułatwia to wiele rzeczy jak np. instalacje nowego systemu); >posiadanie drugiego systemu operacyjnego (niekoniecznie Win) zapewnia mi dostęp do pomocy w takich sytuacjach (internet); można się od razu zająć problemem a nie tracić godziny na samo uruchomienie kompa, czy sieci.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Październik 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2006 Zgadzam się, a najlepiej jak dwa OSy są na dwóch dyskach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 dobra odświerze troszke temat:P powiem czego nie wolno robić z windowsem nie usuwajcie pliku boot.ini na dysku c ja tak zrobiłem... wybieram system w grubie czarny ekran i reboot kompa wkleiłem ten plik tam i dalej nie działa ale teraz mam pretekst aby wywallić windowsa więc jeżeli dzieciom będzie sie nudzić na informatyce to możecie się pobawić w coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 nie usuwajcie pliku boot.ini na dysku c ja tak zrobiłem... swiatex chociaż to Hyde Park, to forum nie zajmuje się "jedynie słusznym" systemem. Wg mnie najlepiej usunąć nie tylko boot.ini, ale cały Windows Teraz już nawet z grami coraz mniej problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 wiem...postanowiłem w sobote zrobić bacup danych i instalacje kilku distr:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bormarek Napisano Listopad 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2010 Takie pytanko: czy ktoś miał problem z działanie systemu po zainstalowaniu najnowszej wersji weblogic: Oracle WebLogic Server 11g Rel 1 (10.3.3) wywala błąd x'ów i system kończy współpracę miał ktoś coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2010 Gratulujemy. Zostałeś archeologiem wszechczasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Listopad 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2010 wow - to chyba jakiś rekord ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bormarek Napisano Grudzień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2010 wow - to chyba jakiś rekord ? szczerze to nawet na datę ostatniego postu nawet nie spojrzałem ale dziękuje za nowe miano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi