exbros Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Witam, Czy ktos juz to pobral, uruchamial - i moze potwierdzic ze nie ma (powaznych) bledow w instalatorze, instalacja przebiega bez problemow i do konca? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 jeszcze nie wyszła na oficial mirror więc kto ci to może sprawdzić jak się pojawi to ściągne wersje na DVD i ci moge powiedzieć a teraz to nawet nie licz że ktoś ci odpowie bo jeszcze nie ma na mirrorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 No bez jaj - lezy (i jest dostepna) na oficjalnych mirrorach od ladnych kilku (-nastu) godzin... Zeby nie byc goloslownym: mirror - Australia mirror - U.K. BTW - zauwaz, ze w Australii/Nowej Zelandii jest juz 17.01.2006, wiec zeby "dotrzymac daty" Fedora jest w tej czesci swiata publikowana (dostepna) "troche wczesniej" ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 Zainstalowałem już w niedzielę 15.01. Na razie testowo pod vmware, ale sama instalacja bez problemów. Powiedziałbym, że znacznie bardziej przejrzysta (szczególnie wybór pakietów do instalacji) niż w poprzednich wersjach. Jakiś topic nawet tu utworzyłem dotyczący mizernej funkcjonalności pup-a (mam nadzieję, że to przejściowe). Ale poza ta nakładką na yuma to raczej nie widzę powodów do narzekań, chociaż powtarzam - to był tylko krótki test bez zgłębiania szczegółów konfiguracji, stabilności itp (zresztą ze stabilnościa może być różnie, to w końcu tylko testowa wersja i to nie ostatnia) Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 ja s[rawdzam zawsze na POLISH Mirrors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi