Matwix Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 Witam. Z tego co na obecną chwilkę znalazłem w necie to architektura 64 procesorów nie posiada własniej wersji flasha do firefox-a. Ale może ktoś coś już ma, lub wie jak to obejść bez kompilacji jajka. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 yum install firefox.i386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Styczeń 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 yum install firefox.i386 to chyba jedyne rozwiazanie dopóki nie wypuszczą wersji dla x86_64. ja tak zrobiłem i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Styczeń 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2006 To mi akurat nie poszło w ten sposób co @Raven napisał, ale idąc w tym kierunku rozumowania ściągnąłem binarki najnowszego firefoxa ze strony projektu i poszło, Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi