QuiQue Napisano Luty 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2006 (edytowane) witam. potrzebuje pilnie mathematici działąjącej mam dziwnego triala emulowanie execa skończyło isę tym że wyrzuca przepięknie wyglądające krzaczki: mam dziwnego triala c.d. może ktoś po prostu używa tego programu i wie co poradzić. Edytowane Luty 10, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2006 Wydaje mi się, że przegiąłeś Nie zauważyłem, żeby moderatorzy promowali tutaj złodziei (skrackowany=ukradziony), więc jeśli szukasz cracków, to raczej źle trafiłeś. Może ktoś zna linuksowy odpowiednik progamu z licencją GPL? A jeśli program jest Ci bardzo potrzebny, to na pewno można go kupić i to nie wychodząc z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Luty 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2006 Na GPL jest np. Maxima. Niewątpliwie trochę uboższa od mathematici, ale w wielu wypadkach wystarczająca. Ładnie liczy całki, sumy, rysuje wykresy funkcji 2 zmiennych, sparametryzowanych płatów itp. A co do mathematci na linuksie, kiedyś nawet znalazłem wersję natywną, ale do użytku to się nadawała tylko pod czystymi x-ami (bez kde, gnome), ew. pod prostym menedżerem okien typu np. blackbox. Bardzo szybko została potraktowana przez rm. Także nie mając jej oszczędzisz sobie tylko nerwów, pomijając już fakt legalności no i tego ile punktów regulaminu złamałeś tworząc w ogóle takiego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 o Cracka zawsze możesz zapytać tuttaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 Ja tam używam prościutkiego programu, który co prawda nie potrafi malować wykresów ani liczyć całek, ale mi całkowicie wystarcza. A zwie się Mathomatic. A post naprawdę odważny, ciekawe kiedy moderatorzy się za niego zabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 (edytowane) Szanowny użytkowniku QuiQue. Jeśli używasz nielegalnych kopii oprogramowania zachowaj tę wiedzę dla siebie. Nie trafiłeś na undergroundowy czy warezowy vortal crackingu. Dlatego też muszę lojalnie Cię ostrzec, kolejne próby łamania regulaminu skończą się usunięciem Cię z naszej społeczności. Temat jednak nie zostanie usunięty (jedynie mocno go zmoderuję), gdyż wnosi wartościowe informacje. Ponadto obliguję Cię do przeczytania RTMF, regulaminu i do zastosowania się w szczególności do punktu o konieczności używania poprawnej polszczyzny na forum A post naprawdę odważny, ciekawe kiedy moderatorzy się za niego zabiorą A dlaczego nie? Edytowane Luty 10, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 A dlaczego nie? Nie mówię, że nie:) Uważam, że bardzo słusznie należało zwrócić takiemu uwagę, po prostu ciekawiło mnie kto i co mu napisze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi