Skocz do zawartości

Matheamatica

QuiQue

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

potrzebuje pilnie mathematici działąjącej

mam dziwnego triala

emulowanie execa skończyło isę tym że wyrzuca przepięknie wyglądające krzaczki:

--Resize_Images_Alt_Text--

mam dziwnego triala c.d. smile.gifmoże ktoś po prostu używa tego programu i wie co poradzić.

Edytowane przez _PaT

Wydaje mi się, że przegiąłeś mad.gif Nie zauważyłem, żeby moderatorzy promowali tutaj złodziei (skrackowany=ukradziony), więc jeśli szukasz cracków, to raczej źle trafiłeś.

Może ktoś zna linuksowy odpowiednik progamu z licencją GPL?

A jeśli program jest Ci bardzo potrzebny, to na pewno można go kupić i to nie wychodząc z domu.

Na GPL jest np. Maxima. Niewątpliwie trochę uboższa od mathematici, ale w wielu wypadkach wystarczająca. Ładnie liczy całki, sumy, rysuje wykresy funkcji 2 zmiennych, sparametryzowanych płatów itp.

A co do mathematci na linuksie, kiedyś nawet znalazłem wersję natywną, ale do użytku to się nadawała tylko pod czystymi x-ami (bez kde, gnome), ew. pod prostym menedżerem okien typu np. blackbox. Bardzo szybko została potraktowana przez rm. Także nie mając jej oszczędzisz sobie tylko nerwów, pomijając już fakt legalności no i tego ile punktów regulaminu złamałeś tworząc w ogóle takiego posta dry.gif

Szanowny użytkowniku QuiQue. Jeśli używasz nielegalnych kopii oprogramowania zachowaj tę wiedzę dla siebie. Nie trafiłeś na undergroundowy czy warezowy vortal crackingu. Dlatego też muszę lojalnie Cię ostrzec, kolejne próby łamania regulaminu skończą się usunięciem Cię z naszej społeczności. Temat jednak nie zostanie usunięty (jedynie mocno go zmoderuję), gdyż wnosi wartościowe informacje.

Ponadto obliguję Cię do przeczytania RTMF, regulaminu i do zastosowania się w szczególności do punktu o konieczności używania poprawnej polszczyzny na forum

A post naprawdę odważny, ciekawe kiedy moderatorzy się za niego zabiorą

A dlaczego nie?

Edytowane przez _PaT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...