lszk Napisano Luty 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2006 Poszukuje czegoś w stylu powerdirector/adobe premiere, tylko na linuksa. Najlepiej, żeby był w miare łatwy w obsłudze, bo mi się nie chce kombinować Potrzebuje poprostu wyciąć z kilku filmów po pare klatek i je połaczyć w jeden. Avidemux, jak mi się wydaje nie miał takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 Mialem stycznosc z takim programikiem. Byl tworzony w ramach konkursu google. Niestety nazwy nie pamietam. Chyba na stronie pcworld.pl o tym pisali ale to bylo troche temu. Drugi pomysl jaki mi przychodzi to poszukac na SourceForge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2006 (edytowane) Ja takie rzeczy robiłem za pomocą ffmpeg. Zdaje się, że jest w Extras. Sory, błąd, jest na Livnie. A zresztą i tak mi się przypomniało, że masz Debiana Edytowane Luty 11, 2006 przez ecik__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2006 Oo, ten ffmpeg dobrze się zapowiada. Mógłbyś mi jednak wkleić jakiś przykład jego wykorzystania do tego celu? Chwilowo wgryzam się w manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Kurde... sam nie wiem jak ja to robiłem i czy na pewno tym, bo teraz radzę sobie tylko z konwersją i ucinaniem jednego pliku, a z łączeniem dwóch już gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2006 Jest jeszcze 'lives', wczoraj ściągnąłem i zapowiada się dosyć sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Luty 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2006 Słyszałem o prorgamie "KIno" lecz nie używałem (napisany dla KDE, ja preferuje GNOME). Możesz sprawdzić =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi