Skocz do zawartości

Azureus Nie Chcenic ściągać

satto

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z azureus 2.4.0.0 pod FC4. Ogólnie rzecz biorąc wszystko wygląda OK, (tzn. zielona buźka, NAT ok!, tacker ok!). Jedyny problem to taki, że nic nie chce się ściągać. Robiłem chyba juz wszystkie możliwe eksperymeny z firewallem łacznie z całkowitym wyłączeniem. Dodam tylko, że inny klient Bittorrent działa bez problemu przy tych samych ustawieniach, sprawdziłem też azureusa pod Windowsem (działa). Jestem podłączony do internetu bezpośrenio poprzez kablówkę (Multimedia) i nie mam żadnych inych urzadzeń sieciowych oprócz modemu. Czary - mary question.gifscared.gif

Zainstaluj najnowszą javę

U mnie to nie pomogło sad.gif Mam zainstalowaną 1.5.0_06 (jeśli cyferek nie pomyliłem, w każdym razie numerek ze strony Azureusa). Musiałem wrócić do 2.3.0.6, bo ciągle był problem z połączeniami z rozproszoną bazą sad.gif

Miałem poprzednio coś takiego przy przechodzeniu z 2.3.0.4 i po kilkunastu dniach ni stąd ni z owąd 2.3.0.6 ruszyła. Może trzeba poczekać aż więcej userów przejdzie na nowsza wersję? wink.gif

Jak to nie pomaga o usuń z systemu plik java compact (coś w tym stylu) i uruchom azureusa, powinno zachodzić, później możesz na nowo to zainstalować jak ci potrzebne. U mnie tak właśnie było, że azureus korzystał właśnie z tej javy i niechciało mi ściągać. ewnt. możesz przeedytować jakieś pliki azureusa(nie wiem jak i gdzie) na właściwą jave czyli j2re

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...