satto Napisano Luty 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2006 Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z azureus 2.4.0.0 pod FC4. Ogólnie rzecz biorąc wszystko wygląda OK, (tzn. zielona buźka, NAT ok!, tacker ok!). Jedyny problem to taki, że nic nie chce się ściągać. Robiłem chyba juz wszystkie możliwe eksperymeny z firewallem łacznie z całkowitym wyłączeniem. Dodam tylko, że inny klient Bittorrent działa bez problemu przy tych samych ustawieniach, sprawdziłem też azureusa pod Windowsem (działa). Jestem podłączony do internetu bezpośrenio poprzez kablówkę (Multimedia) i nie mam żadnych inych urzadzeń sieciowych oprócz modemu. Czary - mary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2006 Zainstaluj najnowszą javę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Zainstaluj najnowszą javę U mnie to nie pomogło Mam zainstalowaną 1.5.0_06 (jeśli cyferek nie pomyliłem, w każdym razie numerek ze strony Azureusa). Musiałem wrócić do 2.3.0.6, bo ciągle był problem z połączeniami z rozproszoną bazą Miałem poprzednio coś takiego przy przechodzeniu z 2.3.0.4 i po kilkunastu dniach ni stąd ni z owąd 2.3.0.6 ruszyła. Może trzeba poczekać aż więcej userów przejdzie na nowsza wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Jak to nie pomaga o usuń z systemu plik java compact (coś w tym stylu) i uruchom azureusa, powinno zachodzić, później możesz na nowo to zainstalować jak ci potrzebne. U mnie tak właśnie było, że azureus korzystał właśnie z tej javy i niechciało mi ściągać. ewnt. możesz przeedytować jakieś pliki azureusa(nie wiem jak i gdzie) na właściwą jave czyli j2re Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Luty 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Przeczytaj mojego posta , może akurat to pomoże http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...indpost&p=43158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satto Napisano Luty 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2006 Problem rozwiązany, pomyliłem miejsce przy wpisywaniu ścieżki dostępu to javy. Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Jaki program polecacie do p2p chciałem zainstalować właśnie azureusa ale słyszałem przeróżne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Luty 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2006 To trochę nie ten temat, no i dwa (_urzyj_ → użyj) ORT szukaj, było już sto razy No ale jak już tu piszę, to ja urzywam aMule i działa dość sprawnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi