murcin Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 Jest jakiś programik do odtwarzania włąśnie formatu .3gp, na mplayerze teoretycznie działą jednak wyskakuje jakiś błąd związany z dźwiękiem no i nie ma właśnie dźwięku, w necie pisze że mplayer ma problemy z odtwarzaniem formatu, dlatego pytam tutaj, może ktoś zna jakiś program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 SOA #1. Kodeki zainstalowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 Witam. Zajrzalem na google i znalazlem cos takiego: http://slist.lilotux.net/linux/3gp/ Nie mam pojecia po jakiemu jest to napisane, ale jest komenda konwertujaca format 3gp do avi i nawet nie trzeba instalowac zadnych dodatkowych programow ponad to co jest w Fedorze. Ponatdo dobrym pomyslem jest uzycie googli zanim sie zada jakies pytanie. Oto przyklad uzycia: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=3gp+li...aj+w+Google&lr= pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 Pod windowsem format ten jest obsługiwany przez kodeki quicktime alternative. Natomiast pod linuksem nie wiem :/ przydatna stronka jesli chodzi o rozszerzenia:Filext Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 no własnie kodeki są, obraz sie pokazuje bez problemu, jednak jest problem właśnie z głosem, nie chce konwertować bo zajeło by mi to za duzo czasu, mam tych plików dość dużo bo to z telefonu jest no i długo trwałe by było konwertowanie wszystkich plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 mam tych plików dość dużo bo to z telefonu jest no i długo trwałe by było konwertowanie wszystkich plików. Napisz skrypt i zostaw na noc. Rano prawdopodobnie wszystkie pliczki beda elegancko skonwertowane (chyba, ze masz ich naprawde baaaardzo duzo). Tak z ciekawosci. Jak dlugo konwertuje sie taki powiedzmy jednominutowy film? Tez mam telefon z zapisem video w takim formacie i chetnie bym sie dowiedzial, bo jeszcze nie mialem okazji sprawdzic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murcin Napisano Luty 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2006 Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ile czasowo no ale włąśnie nie chce konwertować, przecież za każdym razem przychodzi nowy filmik i nowy i tak za każdym razem konwertować, nie na rękę to nikomu W sumie na tej stronie to nie znalazłem tej komendy do konwertowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi