Adalbertus Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Hej! Czy można ustawić kaffeine tak, aby oi włączeniu automatycznie odtwarzał mi polski dubbing lub samoczynnie ładował polskie napisy? Jeśli tak, to jak? Grzebałem już w konfiguracji gui i pliku konfiguracyjnym i nic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 Nie wiem jak coś takiego zrobić z płytą DVD, ale z filmami w DivX-e: wystarczy wejść do zakładki "Go!" i wybrać jako źródło ikonę "Otwórz plik", po wskazaniu pliku kaffeine przeszukuje płytkę w poszukiwaniu plików z napisami, a potem wyświetla listę wyboru napisów. Być może te wskazówki ułatwią ci uzyskanie podobnego efektu z filmami DVD. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 samoczynnie ładował polskie napisy? Wg mnie nazwa pliku z napisami musi byc taka sama jak nazwa pliku .avi. Tylko wtedy tez nie jest tak całkiem automatycznie - musisz potwierdzić, że napisy wybrane przez kaffeine to właśnie te, ktore chcesz mieć. Co do dubbingu to nie mam pojęcia [Edit] Zajrzałem z ciekawości do kaffeine. Ja mam w Ustawieniach -> Parametry silnika xine. Na zakładce "media" jest m.in. dvd.language z domyślnie wpisaną opcją "en" - może to coś Ci pomoże. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adalbertus Napisano Marzec 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2006 No i właśnie zmnieniałem "en" na "pl" i nadal startuje mi z engielskim dubbingiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi