knapik Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 To jest srodowisko pracy tak? cos jak gnome? w ktorym chodzi wszystko co pod windows? chcialbym kupic komercyjna wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 To jest srodowisko pracy tak? cos jak gnome? w ktorym chodzi wszystko co pod windows? Nie to nbie jest środowisko coś jak GNOME. TO jest emulator windowsa. MOżesz wybróbować darmowego WINE (WIne Is Not an Emulator :-) ). Cedega z tego co pamiętam to wykupujesz abonament na ileś miesiecy. A WINE masz za darmo ściągnij z repozytorium Extras (yum install wine) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Cedega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano Marzec 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 a majac ten WINE czy musze miec windows na dysku (bo chce miec sam linux) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 Nie Windowsa nei musisz mieć, chociaż jeżeli ktoś posiada legalną płytkę z Windows można zwiększyć funkcjonalność WINE (tak czytałem :-) ). Jednak bez Windowsa chodzi jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knapik Napisano Marzec 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 jeżeli ktoś posiada legalną płytkę z Windows można zwiększyć funkcjonalność WINE (tak czytałem :-) ). Jest to już od dłuższego czasu nieprawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Marzec 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2006 @Raven Jest to już od dłuższego czasu nieprawdą. tongue.gif Mógłbyś rozwinąć, albo rzucić jakiś namiar, skąd to wiesz? W FAQ WINE nie znalazłem nic o tym, a są dalej informacje o tym, jak używć elementów z win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi