Skocz do zawartości

Fcod W Rybniku

Gość _PaT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

milo, ja moze skrobne relacje smile.gif

Otoz nasza wspolna historia zaczela sie w piatek o 22, kiedy pat mnie odebral z dworca smile.gif

udalismy sie do maszynowni na kampusie, gdzie czekal na nas mcgiwer z przedpremierowa "piatka". Sciaganie jej szlo w mekach (serwery redhata nawalaly), ale Kget sobie poradzil tutaj pierwszy szok ze fc5 jest na 5CD, zainstalowalismy ja na jednym blaszaku jazainstalowalismy. potem kwadrat- jeden z wykladowcow na polibudzie odpalil jego autoski program jeton (zestawia polaczenie p2p w sieci token ring), dzieki czemu 4gb systemu w 10 minut przegralismy na chyba 8 komputerow... po uporanie sie z grubem i SELinuksem system smigal smile.gif

siedzielismy tak do 3 w nocy, po czym odwiezli nas do hotelu. McGiwer zainstalowal piatke i konczyl prezentacje.... W sobote mieslismy lekki poslizg natury technicznej, dzien rozpoczal mcgiwer ze swoja prezentacja, wszystko sie toczylo normalnie smile.gif W miedzyczasie prezes B2B wybral sie z nami na obiad do pizzeri, gdzie omowilismy rozwoj strony fedora.pl. Po wykladach zamiast do imperium poszlismy do hotelu, gdzie

(juz w komplecie czyli

McGiwer, _PaT, raven, gwiazdor-online, ¡Ci, AlienJR, Nter oraz uosiu)

spotkali sie w jednym pokoju i mielismy "nocna posiadowe"- ogladalismy chopaki nie placza i robilismy fotki smile.gif

............W niedziele przyszlismy juz po warsztatach pythona oraz turnieju frozenbubble i zaczelismy od prezentacji systemu firmy leon. wyklad byl ciekawy, potem @gajownik wyglosił swój wykład orz PowerMedia wyglosilo historie wdrozena LDAPu do swojej firmy. z przykroscia musze stwierdzic ze Altkom nas olal...

Witam

Nie było mnie na FCOD i sądząc po zdjęciach mam czego żałować sad.gif

Mam natomiast pytanie czy materiały z wykładów dostępne będą do pobrania?

Było kilka rzeczy które mnie interesowały, i ni chciał bym ich stracić.

Pozdrawiam

Witam

Nie było mnie na FCOD i sądząc po zdjęciach mam czego żałować sad.gif

Mam natomiast pytanie czy materiały z wykładów dostępne będą do pobrania?

Było kilka rzeczy które mnie interesowały, i ni chciał bym ich stracić.

Pozdrawiam

Witam

Żałuj.

Tak . Na stronie FCOD.b7.pl bedzie podany adres do ftp z filmami + ja mam jeden filmik. :-)

Pozdr.

Skandal! Nie ma zdjęcia jak odbieram nagrodę tongue.gif Swój człowiek miał farta i nawet nie udokumentowano smile.gif

Bo to ja powinienem ją dostać ;P

heh

#update

No to prosze was bardzo:

Zdjęcia luzem

Zdjęcia spakowane (fcod.tar.gz)

Moje ulubione zdjęcie z imprezy

Film zgram jutro, bo rano do szkoły idę to troche pospać musze.

#update2

Zminiłem adresy na mirror _PaT'a, bo u mnie serv nie wytrzymał tongue.gif

Moje zdjęcia z hotelu (te są dopiero ciekawe:)) ma McGiwer, choć wiem, że są niecenzuralne (prawda Gwiazdor i !Ci tongue.gif ?) to może McGiwer je zgra gdziś na serwer albo ewentualnie wyśle je mi.

Skandal! Nie ma zdjęcia jak odbieram nagrodę tongue.gif Swój człowiek miał farta i nawet nie udokumentowano smile.gif

Nie mow ze wygrales cos tongue.gif

Moje zdjęcia z hotelu (te są dopiero ciekawe:)) ma McGiwer, choć wiem, że są niecenzuralne (prawda Gwiazdor i !Ci tongue.gif ?

Hehe Gwiazdor mnie zastrzeli jak Wy to udostepnicie na necie wink.gif

A sam wyjazd rewelacja. Szkoda jedynie ze nie wszyscy z forum sie pokazali. Mam nadzieje ze na kolejnym zjezdzie zostanie to nadrobione wink.gif