Gość _PaT Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 (edytowane) Niestety nie mam czasu, ale zgodnie z obietnicą zamieszczam moje zdjęcia: http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/ Najlepiej pobrać pliki zawierając spakowane zdjęcia. Edytowane Marzec 20, 2006 przez _PaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 Co tu duzo mowic, wyjazd pierwsza klasa . Warto było. A co do zdjeć/filmikow to wkrotce dorzucimy nasza czesc. Do zobaczenia na kolejnym FCOD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2006 milo, ja moze skrobne relacje Otoz nasza wspolna historia zaczela sie w piatek o 22, kiedy pat mnie odebral z dworca udalismy sie do maszynowni na kampusie, gdzie czekal na nas mcgiwer z przedpremierowa "piatka". Sciaganie jej szlo w mekach (serwery redhata nawalaly), ale Kget sobie poradzil tutaj pierwszy szok ze fc5 jest na 5CD, zainstalowalismy ja na jednym blaszaku jazainstalowalismy. potem kwadrat- jeden z wykladowcow na polibudzie odpalil jego autoski program jeton (zestawia polaczenie p2p w sieci token ring), dzieki czemu 4gb systemu w 10 minut przegralismy na chyba 8 komputerow... po uporanie sie z grubem i SELinuksem system smigal siedzielismy tak do 3 w nocy, po czym odwiezli nas do hotelu. McGiwer zainstalowal piatke i konczyl prezentacje.... W sobote mieslismy lekki poslizg natury technicznej, dzien rozpoczal mcgiwer ze swoja prezentacja, wszystko sie toczylo normalnie W miedzyczasie prezes B2B wybral sie z nami na obiad do pizzeri, gdzie omowilismy rozwoj strony fedora.pl. Po wykladach zamiast do imperium poszlismy do hotelu, gdzie (juz w komplecie czyli McGiwer, _PaT, raven, gwiazdor-online, ¡Ci, AlienJR, Nter oraz uosiu) spotkali sie w jednym pokoju i mielismy "nocna posiadowe"- ogladalismy chopaki nie placza i robilismy fotki ............W niedziele przyszlismy juz po warsztatach pythona oraz turnieju frozenbubble i zaczelismy od prezentacji systemu firmy leon. wyklad byl ciekawy, potem @gajownik wyglosił swój wykład orz PowerMedia wyglosilo historie wdrozena LDAPu do swojej firmy. z przykroscia musze stwierdzic ze Altkom nas olal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Witam Nie było mnie na FCOD i sądząc po zdjęciach mam czego żałować Mam natomiast pytanie czy materiały z wykładów dostępne będą do pobrania? Było kilka rzeczy które mnie interesowały, i ni chciał bym ich stracić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Witam Nie było mnie na FCOD i sądząc po zdjęciach mam czego żałować Mam natomiast pytanie czy materiały z wykładów dostępne będą do pobrania? Było kilka rzeczy które mnie interesowały, i ni chciał bym ich stracić. Pozdrawiam Witam Żałuj. Tak . Na stronie FCOD.b7.pl bedzie podany adres do ftp z filmami + ja mam jeden filmik. :-) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 miałem byc ale musiałem w pracy w weekend zostać bo mi sie domena posypała . Coraz bardziej mnie drażni Winda2k3 A filmiki z chęcia obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Skandal! Nie ma zdjęcia jak odbieram nagrodę Swój człowiek miał farta i nawet nie udokumentowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Skandal! Nie ma zdjęcia jak odbieram nagrodę Swój człowiek miał farta i nawet nie udokumentowano Bo to ja powinienem ją dostać ;P heh #update No to prosze was bardzo: Zdjęcia luzem Zdjęcia spakowane (fcod.tar.gz) Moje ulubione zdjęcie z imprezy Film zgram jutro, bo rano do szkoły idę to troche pospać musze. #update2 Zminiłem adresy na mirror _PaT'a, bo u mnie serv nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Zdjęcia zajefajne mnie nie było żaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Moje zdjęcia z hotelu (te są dopiero ciekawe:)) ma McGiwer, choć wiem, że są niecenzuralne (prawda Gwiazdor i !Ci ?) to może McGiwer je zgra gdziś na serwer albo ewentualnie wyśle je mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Skandal! Nie ma zdjęcia jak odbieram nagrodę tongue.gif Swój człowiek miał farta i nawet nie udokumentowano smile.gif Nie mow ze wygrales cos Moje zdjęcia z hotelu (te są dopiero ciekawe:)) ma McGiwer, choć wiem, że są niecenzuralne (prawda Gwiazdor i !Ci tongue.gif ? Hehe Gwiazdor mnie zastrzeli jak Wy to udostepnicie na necie A sam wyjazd rewelacja. Szkoda jedynie ze nie wszyscy z forum sie pokazali. Mam nadzieje ze na kolejnym zjezdzie zostanie to nadrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Pozwoliłem sobie udostępnić zdjęcia Aliena na swoim serwerze. Zachęcam do pobierania! http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 moze ktos napisze notke na fredora.pl z relacja? --- inne whoIsWho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Po pierwsze oczywiście jak jakżdy, kto nie był żałuję Dwa spostrzeżenia: 1) http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/AlienJR/dscn0604.jpg Przepraszam, a co to za system? 2) na około połowie zdjęć Alien rozmawia przez komórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Marzec 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2006 Nie mow ze wygrales cos tongue.gif Wygrałem ostatnią sensowna nagrodę, czyli FC3 - Biblia. Dostanie ją siostrzyczka 1) http://ds5.agh.edu.pl/~pat86/fcod/AlienJR/dscn0604.jpg Przepraszam, a co to za system? biggrin.gif No niestety - głupota do kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi