@WalDo Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Czy wiecie może jaka jest przyczyna zniknięcia obrazu FC-5-i386-DVD.iso z download.fedora.redhat.com oraz większości mirrorów polskich (zagranicznych nie sprawdzałem)? Czy coś sie stało, że dostępne są tylko obrazy CD? Chciałem powtórnie ściągnąć obraz ISO, który pobrałem w ubiegłym tygodniu, patrzę i nie widzę Znalazłem tylko na ftp.ps.pl, gdzie indziej wykasowane. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Ja sciagałem stad ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...ore/5/i386/iso/ dzis sprawdzałem i tez wszystko jest, CD + DVD, ale faktycznie na download.fedora.redhat.com nie ma obrazu DVD... Hmmm... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Chyba źle popatrzyłeś: tutaj i tutaj są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Ja sciagałem stad ftp://ftp.wsisiz.edu.pl/mirror/download.f...ore/5/i386/iso/ Ja też Cuda jakieś, bo 5 minut przed napisaniem przeze mnie postu NIE BYŁO tam obrazów DVD. Żebym sprawdzał sam tobym pomyślał, ze mam omamy ale kolega też sprawdzał i też nie było. Że torrenty są to widziałem, ale tutaj ftp://ftp.cica.es/fedora/linux/core/5/i386//iso/ nie było jak pisałem. W sumie detal, ale zacząłem się tylko zastanawiać czy jakiegoś smiecia nie było na obrazie DVD. Dzięki za odzew. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Marzec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30, 2006 Popatrz na mirrory poszukaj w polskich po się szybko zaciąga, niektóre mają wersję dvd a niektóre nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Marzec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2006 Na download.fedora.redhat.com nie ma DVD, bo protokół HTTP ma ograniczenie rozmiaru ściąganego pliku do 2GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Marzec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2006 Na download.fedora.redhat.com nie ma DVD, bo protokół HTTP ma ograniczenie rozmiaru ściąganego pliku do 2GB Huh, a ja zawsze myślałem, że to kwestia przede wszystkich architektury ( http://jakarta.apache.org/poi/poifs/fileformat.html ) a dopiero w drugiej kolejności oprogramowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 To niektóre programy *miały* takie ograniczenie (np. wget). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2006 Na download.fedora.redhat.com nie ma DVD, bo protokół HTTP ma ograniczenie rozmiaru ściąganego pliku do 2GB To była wada starego Apache na architekturze 32-bitowej. W 2.2 to poprawili → http://httpd.apache.org/docs/2.2/new_features_2_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi