Livio™ Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Wiecie może, jak zainstalować Karambę bez aktualizowania całego KDE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Ja mam tą i doskonale komponuje się z resztą pulpitu (m.in. z motywem superkaramby). O to jest właśnie coś, co mi się podoba Jednak obecnie mam czarny theme w xfce, więc na tapetce coś jaśniejszego dla kontrastu → link Efekt mi się nawet podoba, tylko ikony nie za bardzo mam dopasowane. Tutaj apel do rzabcio. Podesłałbyś linka do Twoich ikonek ze screenów? ;> Już je chyba widziałem na icewm.prv.pl w galerii, tak mi się wydaje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 Już chyba podawałem linka do mojego pulpitu ale pewnie coś się zmieniło. http://img241.imageshack.us/img241/4841/zrzutekranu23fh5.png Tak to teraz wygląda. Wszystkie napisy są widoczne i nie wali po oczach w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2006 IMO troche oczojebny. I męczy wzrok. Nie ma to jak fajna, w ciemnych barwach utrzymana tapetka cool.gif Ciemny charakter Wiecie może, jak zainstalować Karambę bez aktualizowania całego KDE? Nie ten dział ani temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 http://www.republika.pl/gryencore/pulpit_szary.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Ładnie. Szaro i nie daje po oczach . @mysio: sorki. jednak mam karambę. nie zauwazyłem jej, bo schowana była jej pozycja w menu. odnośnie tej karamby: czy znacie jakiś widżet od pogody, który korzysta z accuweather albo innych serwisów, w których jest szczytno (wam. mazur.) ? \\ sorki za offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Te ikonki nazywają się GANT. Strona autora znajduje się na deviantart'cie. Te wykorzystywane przeze mnie to port do XFCE. Zresztą najwyżej oceniane i nie ma się czemu dziwić - są niedoścignione. Dodatkowo korzystam także z Rox'a i kolejnego portu Gant'a. Zerkałem na kde-look i nie za bardzo je widzę port do KDE... (Znalazłem ze to kursory myszy.) Ale zawsze można sobie ręcznie podłączyć. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Dzieki Mój pulpit → link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Widzę, że na tym forum popularny jest skrót prawy [Alt] + , czyli →. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Ano jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Dobra, to i ja się pochwalę. Mój pulpit Oczywiście nie mogło zabraknąć delikatnego Compizowego akcentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Zaktualizowałem sobie pulpit, dzięki ecikowi . Teraz mogę się pochwalić, że mam eye-candy system, która działa, w przeciwieństwie do Ubuntu . Styl Polyester (RPM dzieki ecikowi) Dekoracje okien unity Orange dla DeKoratora, przekolorowywane metodą Hue Adjust. Ikony Crystal Clear. Menu na górze pulpitu i Tasty Menu, któremu coś w jądro strzeliło. Skin Metabara własnego autorstwa. Dostępny na KDE Look. Tapetka również z KDE Look. Coś z GNU/Linux. Liquid Weather++ SuperKaramby na pulpicie. Tło kickera własnego autorstwa. Ze zrzutu ekranu wyciąłem kawałek przycisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k300i Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Ja mam taki raczej prosty, gnomowy, bez specjalnych wodotryskow, ale go lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Ja mam taki raczej prosty, gnomowy, bez specjalnych wodotryskow, ale go lubie Tapetke masz miodzio.. Wyślesz mi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k300i Napisano Sierpień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 12, 2006 Tapetke masz miodzio.. Wyślesz mi ?? Moja Podobna, spokojniejsza Wiecej obrazkow autorstwa tego pana enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi