Adi1981 Napisano Wrzesień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 Zdaję sobie sprawę, że to trochę nieprzyjemna sytuacja, ale to konieczność. Zawsze możesz te dwa theme'y pobrać w tym miejscu: http://www.kadu.net/wiki/index.php/Pobierz:dodatki a ja myślę że domyślny zestaw emotek w kadu, penguins, jest na tyle fajny nie będą ludzie mieli za złe wywalenia tamtych emotek i szybko się przestawią na nowe, IMO zdecydowanie fajniejsze emoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 a ja myślę że domyślny zestaw emotek w kadu, penguins, jest na tyle fajny nie będą ludzie mieli za złe wywalenia tamtych emotek i szybko się przestawią na nowe, IMO zdecydowanie fajniejsze emoty Też tak myślę a właściwie to mam na to nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 Wyluzuj, Stary... Pingwiny sa the best. Od poczatku uzywam tylko ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Wrzesień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 A ja nie lubię emotek graficznych. Zarzuciłem ich wykorzystywanie dawno temu, bo wolę pure text. Po prostu nie udało mi się jak dotąd znaleść żadnych odpowiadających mi, a że czasami z różnych komunikatorów korzystam, a każdy ma inny zestaw i to jest po prostu irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Niestety musisz te dwie paczki wywalić, gdyż zostały one usunięte z Extras ze względów licencyjnych (niejasna, prawdopodobnie zamknięta licencja). Zawsze możesz te dwa theme'y pobrać w tym miejscu: http://www.kadu.net/wiki/index.php/Pobierz:dodatki moze udaloby Ci sie umiescic te paczki w repo livna, wtedy oszczedziloby to klopotu z odinstalowywaniem tych paczek za kazda aktualizacja kadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 moze udaloby Ci sie umiescic te paczki w repo livna, wtedy oszczedziloby to klopotu z odinstalowywaniem tych paczek za kazda aktualizacja kadu Ale jak się je już raz usunie to potem problemu nie ma Powinno się te paczki usunąć, a emotki wgrać z podanego przeze mnie linka. Wtedy update przebiegnie na pewno pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi