uosiu Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 bombujemy google, znowu dzielo szatana, ale tym razem na inna strone pomysl padl na naszym fedorowym kanale. a wiec [url=http://gadu-gadu.pl]Dzielo Szatana[/url] wklepujcie do stopek gdzie tylko mozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 lepiej [size=7][url=http://gadu-gadu.pl]Dzieło Szatana[/url][/size] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 Wreszcie jakiś pretekst do ustawienia sygnatury, bo wcześniej mi się nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 Większe litery raczej nie poprawią pozycji w googlach, a mogą najwyżej przeszkadzać w czytaniu. Dajcie też linki na innych forach, stronach, blogach i na_czym_się_da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 tam, gdzie sie da to linki dalej wisza od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2006 Zauważyłem dzisiaj bardzo nieciekawą rzecz. Popatrzcie na tę stronę zindeksowaną przez google... i co widać? Google nie cache'uje stopek... W związku z tym: dzieło szatana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 lepiej [size=7][url=http://gadu-gadu.pl]Dzielo Szatana[/url][/size] Atrybuty bbcode sa nieistotne w procesie pozycjonowania Po 2 istotne beda tylko 2-3 linki (niezaleznie od róznorodnosci anchorów, której i tak tu nie mamy) z jednej domeny, wiec dajcie sobie spokój ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 Hehe Ja nienawidze GG Trzeba je wykupic, usunac reklamy i zamienic na serwer Jabbera. I userom rozdac adresy IMHO Jabber to wlasnie to czego chca uzytkownicy, ale mloty rozumuja: komunikastor = GG = numerki = wszystko inne gorsze = CZEfC! PokLIkaSH???? Katastrofa.... EDIT: Tak, mam nr GG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 EDIT: Tak, mam nr GG... Wspieramy Cie, wspieramy Cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 Wspieramy Cie, wspieramy Cie... biggrin.gif pokryjecie koszty terapii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 jakiej terapii!? a nie koszty gejostrady? /ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Nie wiem czy ktoś sprawdzał ostatnio skutki bomby Osobiście przed chwilą sprawdziłem i pomyliłem się wpisując "dzieło sztana" (zamiast szatana) i na pierwszym miejscu pojawiło się, a jakże, Gadu-gadu. Po wpisaniu hasła poprawnie "dzieło szatana" Gadu nie pojawiło się w pierwszych 100 wynikach. To jak to jest z tą bombą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Po wpisaniu hasła poprawnie "dzieło szatana" Gadu nie pojawiło się w pierwszych 100 wynikach. To jak to jest z tą bombą? Bo to trzeba moje posty czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Bo to trzeba moje posty czytać Czytam, czytam. Sformułuje pytanie bardziej konkretnie: czy to co zauważyłem oznacza, że pojawiły się w necie linki z błędnym wpisem "dzieło sztana"? I dlatego takie hasło pozycjonuje Gadu w czołówce na Googlach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Tak, jeden musial sie pojawic - wystarczylo aby pojawil sie na chwile, (zanim autor sie zorientowal) GBot indexnal i juz. W takich sytuacjach Google uznaje dla danej frazy linki z anchorami 'tekst' +1 (czyli te 2-3 linki z 'dzielo szatana' ida równiez na 'dzielo sztana') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi