sna25 Napisano Styczeń 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2009 Właśnie trochę mało bo na Ubuntu mój komp dostawał 6000, ale w sumie to te 4300 też wystarczy bo grać na Linuksie z kartą Ati to raczej i tak nie ma sensu, niestety nie kupiłem kiedyś nVidii, cóż trudno, wtedy nie używałem jeszcze Linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Styczeń 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2009 Kurcze wygląda na to że stery do ATI na rpmfusion-nonfree-updates są od 28.12.2008, natomiast na serwerze z DeltaRPM (http://lesloueizeh.com/) tych paczek nie ma, ktoś jest mi w stanie powiedzieć czemu tak jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Styczeń 23, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2009 Strzelam: delty są generowane tylko dla oficjalnych repo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2009 Odpinam temat, bo mocno "zszedł z trasy". Nowi użytkownicy mają "Oślą łączkę" z podpietym "Fedora10 - Poradnik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi