Skocz do zawartości

Niewolnik Windowsa?

Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

No ja własnie też nie rozumiem, tym bardziej że vonThor się zarejestrował 2 lata temu... Przez 2 lata napisał jeden post, i tak nagle wrócił? :D

Jakoś nie rozumiem no ale nie ważne. Chyba powinno się zrobić takie cuś że po określonym czasie topic byłby automatycznie zamykany, na przykład po pół roku.

BTW. Posty z hydeparku chyba nie są liczone?

Tak nagle wróciłem:) Możlie, że problem kolega już rozwiązał, ale... być może znajdzie się ktoś z podobnym, a roziązania w tym wątku nie było także (pomimo, iż zdawałem sobie sprawe z daty publikacji posta) postanowiłem udzielić odpowiedzi, która będzie bardziej pomocna niż rozprawianie na temat "po co i na co?". Posty się starzeją, problemy ze sprzętem niestety nie. Dlatego lepszym rozwiązaniem byłoby zamykanie topiców po udzieleniu odpowiedzi, a nie po określonym czasie, no chyba, że problem jest wybitnie nieaktualny.

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

W zasadzie nie jestem zwolennikiem odgrzebywania starych tematów, ale postawa vonThora - biorąc pod uwagę jego wytłumaczenie zasadności wpisu - wydaje mi się godna uznania. Tym bardziej, że ostatnio było kilka wątków z których wynikało, że są ludzie pracujący na starszym sprzęcie, a czasem (o zgrozo :) ) na wersjach Fedory, które zeszły już do "legacy".

Krótko mówiąc osobiście uważam, że licho wie, kiedy coś się komuś może przydać. Kto jest z forum na bieżąco, ten wie o pytaniach nt. RH9 czy RH8 a to było przed dinozaurami :lol:

Dlatego lepszym rozwiązaniem byłoby zamykanie topiców po udzieleniu odpowiedzi, a nie po określonym czasie, no chyba, że problem jest wybitnie nieaktualny.
A Ty się się nie czepiaj :P Jest bałagan trochę, ale chętnych do sprzątania brak nawet wśród modów :)