Karlik Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 a sa juz na mirrorach bo nie widzialem pewnie o 14 GMT czyli naszej 15 bedzie mozna zasysac Doklanie yumowac bedzie mozna od 15:00 naszego czasu a ja wtedy bede na uczlni, wiec dzis chyba nici z konfiguracji chyba ze wieczorem jak mi sie bedzie jeszcze chcialo . Pozostaje jutro Przeciez jeszcze mam czas letni czyli GMT +2 (przekladajac to na godzine wydania to bedzie o 16:00 czasu polskiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 No to czekamy 11 minut.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 torrenty juz sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Jo a u mnie lipa;// na home mam 3gb wolnego a instalka na dvd ma 3,4 mam pytanie? czy te 3,4 gb zapisze na fat32 ? po pobierałem kiedyś knoppixa i zostało 40mb i sie nie zmieścił :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 FAT32 obsługuje pliki do 4GB, ale musisz mieć wolne miejsce (w wypadku fedory to ~3,4GB). Nareszcie zasysanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 hehehe już pobieram z torrenta dvd.iso. Mam nadzieję ze to to... transfer 30-35 kb/s :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 mnie schodzi kolo 100 kB/s... a to tylko dlatego, ze mam lacze 1Mb/s a to i tak +- 10h... zasadniczo idzie pelna para wiec nie bede narzekal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Ja mam juz 52% :] Tylko plyt DVD nie mam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 kurde ja niby ma predkasc lacza... 750 kb/s ale pobiera się 30 kb/s. Z czego sciagaz?? z torreentsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Z ftp... btw chyba sie Redhatowi serwery posypaly:P PS. ARGH mirror mi padl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 hahaha, a ja wszystkie plytki bede mial za godzine pelne 100mbps z sunsite2.icm.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 Mirror wstal.. u mnie jeszcze jakies 6 godzin:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 shit shit, czy jedyne DVD to mozna przez torrenta sciagnac?? bo jesli tak to kiszka, mimo lacza 2mbps(w nocy 4mbps) to z torenta idzie mi, o wlasciwie to teraz stoi dajcie jakiegos linka do mirrora z iso dvd btw która wersje bardziej mi sie oplaca brac? x86 czy x86_64 ?? nie ma problemów ze sterami(jak w Viscie)? // lo tera to nawet 5kb podskoczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 ftp://ftp.proxad.net/mirrors/fedora.redha...-6-i386-DVD.iso Ja stad ssam, na laczu 512 idzie okolo 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Październik 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2006 a moze gdzies sa polskie mirrory z dvd ? i która wersje wybrac ? 64 bitówke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi