Andrzej Orkan Napisano Październik 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 khem khem Jako autor poniższego tamtu doznałem szokującego dysonansu poznawczego gdy porównałem tematykę dyskusji z tematem oryginalnym niniejszego wątku Myślę że moje pytanie przestało mieć jakikolwiek sens. Mogę tylko powiedzieć, że jak zwykle sunsite.icm.edu.pl mnie nie zawiódł i jak tylko o 16:00 we wtorek udostępnili katalog "6" tak o 20:00 wypalałem już płytkę DVD za pomocą k3b FC6 jest extra, choć ma parę niedoróbek (współpraca z Javą 5 update 9 suna czy też zwis gdy uaktywni się Compiza, Gdesklety i każe automatycznie zapisywać sesję). Nie wiem czy działa szybciej, mogę tylko żałować że te zarąbiste efekty 3D nie będą działać na Fluxboxie Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2006 na http://www.linuxforums.org/ jest recenzja FC6 gdyby ktoś chciał poczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2006 Mam te Fedzke Core, 27 zaczalem sie z nia meczyc i niewatpliwie porazka! Fedzka 5 byla prawie idealna, ale to to schrzanili... Instalowalem to 5 razy i za kazdym razem jakis durny blad. Jak nie gnome-settings-daemon nie dziala, albo Anaconda sie zawiesza, to dziwnym trafem dostac sie do zagranicznych stron nie moge... Firewalla chyba wylacze... // edit: SELinux wszystko zepsul... Teraz dziala jak powinno, ale gnome-settings-daemon mnie niecierpliwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Popieram, zeby na samym poczatku anakonda takie krzaki odwalala... hyh podlamka no i znowy wypierdziela mi podczas instalki monitor w kosmos, ze nie wspomne iz po zainstalowaniu wszystko (pomijam zmiane jadra) musze robic spod konsoli bo system jak sie zaladuje to kraki i tyle... monitor nie wyrabia albo karta bo po zaisntalowaniu nvidii smiga i burzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Mi Anaconda nie wiedzieć czemu nie odpala się w trybie graficznym. Mam rzekomo za mało RAM-u. Chyba spróbuję Kubublu (aluzja do jakości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 hehehe, chyba jednak maszyny intel+intel+nvidia przysparzaja najmniej problemow mi wszysciutko pocina az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Mniejsza o to, jaki komputer - tutaj ważne, jaki system... Ja się troszkę zawiodłem na Fedźce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek.sz Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Mi Anaconda nie wiedzieć czemu nie odpala się w trybie graficznym. Mam rzekomo za mało RAM-u. Chyba spróbuję Kubublu (aluzja do jakości). u Mnie na lapku AMD+Quantana+ATI też beż problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 ja nie miałem jeszcze z żadną wersją fedory problemów przy instalacji, a fc6 jest jak dla mnie rewelka. Jedyne co mnie wpienia to manager pakietów przy instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Październik 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 // edit: SELinux wszystko zepsuł... Teraz działa jak powinno, ale gnome-settings-daemon mnie niecierpliwi... To znaczy co dokładnie z nim (SELinuxem) zrobiłeś? Bo ja zdaje się mam podobny problem... Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2006 Zainstalowalem FC6, chyba FC5 pod wzgledem stabilnosci byla lepsza, no chyba ze to pierwsze sliwki robaczywki trudno, trzeba czytac.... PS: chyba trzeba gdzies dac by podmieniac kernel i.586 na i.686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi