tomis Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Witam Czy ktoś może wie dlaczego projekt Aurox został zawieszony?? Przecież to był całkiem przyzwoity projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Może z braku developerów? Albo z braku zainteresowania. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Przecież to był całkiem przyzwoity projekt. Przyzwoity? Może. Potrzebny? Wcale. I było już na ten temat trochę na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Przyzwoity? Może. Potrzebny? Wcale. I było już na ten temat trochę na forum... Według mnie był potrzebny mam na myśli początkujących użytkowników linuksa. Chodzi mi dokładnie o to że dystrybucja ta była dostosowana do polskich realiów tzn neostrada Bluconnect (czy jak się tam to pisze) itp., zresztą sam zaczynałem swoją przygodę z linuksem od wersji 9.1. Auroxa. Potem liznąłem parę dystrybucji i zostałem przy FC, ale z ciekawości zainstalowałem ostanio na swoim laptopie wersję 12 Auroxa i całkiem fajnie mi to chulało, a co najciekawsze nie musiałem zmuszać go do instalacji tylko sam mi wszystko wykrył i poinstalował w przeciwieństwie np. do FC5. Nie wypowiadam się na temat wcześniejszych wersji bo nie instalowałem ale 12 jest według mnie bardzo udana. Także szkoda mi trochę tego projektu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 cale szczescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Listopad 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 http://aurox.org/blog/?p=39 http://di24.pl/15120%2c1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Z tego co mi wiadomo zamnęli do z braku developerów. Auroxa uywałem od wersji 11.1 ale z powodu zawieszenia projektu przesiadłem się na FC6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 chwilowo jest małe zamieszanie, bo zawieszenie było pełnym zaskoczeniem dla użytkowników; na razie byli członkowie Aurox Core Team i kilka osób mniej czy bardziej związanych z dystrybucją ma plany przygotować jakąś kontynuację; chociażby po to, żeby wypełnić zobowiązania wobec ludzi, którzy wygrali Auroksa w jakiś konkursach i "nie zdążyli" odebrać płyt wszystkich szczerze zainteresowanych rozwojem dystrybucji zapraszam wieczorami na kanał #turox na serwerze freenode; nie ma na razie ani forum ani wiki, więc przez jakiś czas tylko tam można się czegoś dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Moim zdaniem źle się stało że Aurox zszedł w takim stylu, przez to część użytkowników wróci do Windows... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Moim zdaniem moze i niektórzy wróca do windowsa, ale inni tacy jak ja przesiada sie na to co jest im zaraz po auroxie najblizsze czyli na fedore. Dlatego jest to dosc dobry znak dla fedorki. Ja tak zrobilem i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 http://7thguard.net/news.php?id=5345 ktoś tu chyba lubi wymyślać koło na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Stary news http://jazz-linux.org/pl/tiki-index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi