grzesiek.sz Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 już nie mogę się doczekać Fedory 7 zastanawia mnie fakt rozdzielenia Gnome i KDE zawsze używałem KDE ale przy FC6 tyko na Gnomie działało powernow więc zmieniłem na Gnome i nie narzekam ale nie wiem którą F& ściągać jak się pojawi za kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 już nie mogę się doczekać Fedory 7 zastanawia mnie fakt rozdzielenia Gnome i KDE zawsze używałem KDE ale przy FC6 tyko na Gnomie działało powernow więc zmieniłem na Gnome i nie narzekam ale nie wiem którą F& ściągać jak się pojawi za kilka dni ściągaj obie za pomocą torrenta i udostępniaj, przynajmniej nie obciąży się tak głównego serwera a tak przy okazji ciekawe czy jutro albo w czwartek nie będzie już dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Maj 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2007 To nie będzie możliwości ściągnięcia płyty zawierającej obie wersje ? (sorry za spam ale chciałbym szybko rozwiać swoje wątpliwości) A swoją droga to też nie mogę się doczekać, płyty kupione dysk przygotowany tylko fedory brakuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2007 Nawet wersje testowe (tj. test1, test2...) były wydawane na płycie dvd (gnome+kde+xfce+wszystkie pakiety), więc chyba nie ma powodu, dla którego nie miałoby być tak samo w przypadku stabilnej F7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand-fly Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 Jeszcze jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 Zazwyczaj wersje stabilne pojawiały się - wyciekały - z lekkim wyprzedzeniem w stosunku do daty oficjalnej. Może ma ktoś już namiary na jakieś wiarygodne eftepy/torrenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek.sz Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 ściągaj obie za pomocą torrenta i udostępniaj, przynajmniej nie obciąży się tak głównego serwera a tak przy okazji ciekawe czy jutro albo w czwartek nie będzie już dostępna. tak zrobię jeśli ktoś ma już jakiegoś torrent'a nie tu da link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 tak wchodze na mirrory i widze http://mirrors.fedoraproject.org/publiclist/Fedora/7/i386/ jawa czy sen? PS: eee dopiero przygotowania, choc torrenta by mogli juz puscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 Witam Wchodze sobie na tę stronę i tam widzę ze do pobrania z Fedory 7 bedzie Fedora Core czyli ta którą używam ok wiem co to jest. Następnie widze Fedora Linux i Fedora Excras oraz Fedora EPAL - czym one się różnią ? Czy może mi ktos to wyjaśnić ? Ok już wiem sory za pytanie Choć co do tej EPAL nie mam pewności w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 Witam Wchodze sobie na tę stronę i tam widzę ze do pobrania z Fedory 7 bedzie Fedora Core czyli ta którą używam ok wiem co to jest. Następnie widze Fedora Linux i Fedora Excras oraz Fedora EPAL - czym one się różnią ? Czy może mi ktos to wyjaśnić ? fedora core to starsze wersje fedora linux to katalog w którym będzie się znajdować nowa fedorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 Miło mi to ogłosić Fedora 7 Final Version ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...-7-i386-DVD.iso ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...386/iso/SHA1SUM ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...-x86_64-DVD.iso ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu..._64/iso/SHA1SUM Info z http://forums.fedoraforum.org/showthread.p...9386#post799386 Szkoda że nie ma CD :-( bedzie ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 dzięki serdecznie przydałyby sie torenty szkoda zawieszać serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek23 Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 dzięki serdecznie przydałyby sie torenty szkoda zawieszać serwer Wiem, czekam na plyty CD bo nie mam nagrywarki DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 a ktos wie jak z updatem z f6 do f7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2007 a ktos wie jak z updatem z f6 do f7 ? Z tego co czytalem lepiej nie robic za pomoca yuma, glównie chodzi o polaczenie repo Core z Extras. PS: A ja tak sie zastanawiam czy nie zainstalowac z LiveCD, mniej pakietów w domyslnej niestety potem trzeba wiecej ciagnac za pomoca yuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi