matlas Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Obraz jest OK, instalacja przeszła bez problemu, tylko yum jeszcze nie dostaje się do repozytoriów. PS. Sorki za cytowanie poprzednio całego postu a ktory obraz w koncu pobrales? ktory dobry? :) I robiles update f6 , czy czysta instalacja? -------------- LUDZIE, kiedy wy się nauczycie, żeby odpowiadając na czyjś post nie cytować go w całości, a tylko najważniejsze fragmenty albo w ogóle nie cytować? Dzięki za zrozumienie - WalDo Głupota czy złośliwość? 4-5 postów wyżej prosiłem o to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Pobrałem ten: ftp://mirror.switch.ch/mirror/fedora/linu...-7-i386-DVD.iso Czysta instalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 I na jednej płytce mieści się cały były Core plus Extras?? Jakoś nie mogę uwierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukasz Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 na płytce nie ma całych repozytoriów instalacja działa md5sum 355bdb01b0268a4bb7c757f2737dcf7c F-7-i386-DVD.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Zacząłem ściągać ten sam obraz. Ktoś może powiedzieć o nim coś więcej? Czy to jest wersja KDE czy GNOME? No i jak tam ze sterownikami nVidii, jak w ogóle z repozytoriami? Ktoś wcześniej pisał że nie działają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukasz Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 na DVD jest Gnome, KDE, xorg-x11-drv-nv. repos nie sprawdzę, bo komputer na którym zainstalowałem jest offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Czy to jest wersja KDE czy GNOME?Zapewne jak zwykle z jednym i drugim No i jak tam ze sterownikami nVidiiTu się raczej nic nie zmieniło. Stery są z Livny. Ktoś wcześniej pisał że nie działają..Chyba wytrzymasz jeden dzień bez aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 ...jak w ogóle z repozytoriami? Ktoś wcześniej pisał że nie działają.. po wklepaniu yum update wypluwa dla wszystkich mirrorów Trying other mirror. http://mirrors.kernel.org/fedora/releases/7/Everything/i386/os/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTP Error 403: Date: Thu, 31 May 2007 10:57:12 GMT Server: Apache/2.2.2 (Fedora) Content-Length: 258 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 Trying other mirror. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuku Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 potwierdzam, ten sam problem mam z repozytoriami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Może trzeba po prostu poczekać aż zostaną oficjalnie otwarte Błąd 403 to o ile pamiętam odmowa dostępu. Zapewne są w trakcie budowania i uprawnienia do tych katalogow mają tylko procesy tworzące mirror. Większość mirrorów dopiero zaczęła robić kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Gdyby ktoś był zainteresowany to Fedora 7 ma się pojawić o godzinie 16.00 czasu polskiego. Więc cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 Ja ze swojej strony, aby wszystko poszło gładko i przyjemnie, zachęcam do seedowania obrazów płyt przy pomocy BT. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorek Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 no mi się po aktualizacji kernel panic pokazał :lammer: sumy patrzalem się zgadzają więc o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 http://torrent.fedoraproject.org/ Tu juz jest. Wlasnie sprawdzam sumy. //edited Niestety sa inne. ALE BT musi dociagnac tylko ok 4 %. //edited 2nd time Jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze bedzie musial dociagnac tylko 4 %. W kazdym razie i tak bedzie szybciej niz sciaganie od poczatku. //edited 2nd time Uff... On dociaga rescue-CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2007 http://www.fedora.pl/fedora-7-ujrzala-swiatlo-dzienne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi