thof Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Pod linuksa powstaje coraz więcej dobrych gier, niekoniecznie musisz korzystać z cedegi czy wine. Zobacz tutaj http://happypenguin.org/ (moja ulubiona stronka) może coś Ci się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 narazie sprawdze tylko cedege i zobaczymy ile gier obsluzy a windy nie chce!! nie chce miec takiego kola ratunkowego jakby cos sie "psulo" w (_linuxie_ → Linuksie) ORT bo chce sie go nauczyc dzieki i pozdro powiem Ci tak: tez mialem kiedys takie zalozenie (nawet kiedys byla cala dyskusja na ten temat w Hyde Parku), ale jednak zostawilem Winde. nie zaluje. wlaczam ja raz na 2 mies. jak chce pograc, a w nauczeniu sie Fedory to ABSOLUTNIE nie przeszkadza. po prostu, jak cos nie dziala to nie wlaczam Windy tylko LiveCD i/lub linux rescue. w ten sposob mam wciaz aktualizowany system do pracy (ktora zajmuje mi 99% czasu) i superdziurawy system do grania. ale oczywiscie zrobisz jak chcesz. pozdrowienia dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 ja też zostawiłem winde tylko do gierek. Z wine i cedega jak dla mnie jest za dużo zabawy, nie wszystkie gry działają i ogólnie sprawia mi to więcej trudności niż w dziurawym windowsie. pozatym wątpię aby udało mi się odpalić gierkie FEAR pod wine/cedega... a nawet gdyby to nie chodziło by to tak szybko. A na winde teżw wejde raz na miesiąc, bo (_żadko_ → rzadko) ORT gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honest_sith Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 instalowalem wczoraj juz fedora jeszcze na starym koompie tylko ze mam za malo ramu (128 :E) i sie dziala mi imstalacja graficzna i cos nie moge sobie poradzisz bo po juz wszystkim ustawieniach instalacja nie chce sie skonczyc w polowie gdzies mniej wiecej wyskakuje blad tzn przerywa sie instalacja hyyyy nie wiem o co chodzi :E pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Czerwiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2007 PRzepaszam, wiem ze powiecie zebym sobie sprawil orginalna gierke... ale niektore gry sa w takich cenach ze nie stac mnie na ich zakup i prosze czy moglby mi ktos powiedziec jak zgrac cracka do jakiejs gry w wine?? Bardzo prosze i dop. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2007 [...]ale niektore gry sa w takich cenach ze nie stac mnie na ich zakupTo nie jest powód zeby krasc. Mnie nie stac na Ferrari a bardzo bym chcial nim jezdzic, ale go nie próbuje ukrasc. Na razie ostrzezenie (za zlamanie pkt.III.4. regulaminu). Przy kolejnej prosbie o zlodziejskie programy postaram sie o zablokowanie Twojego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keynet293 Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 Wszystko zale?y jakie te gry b?dziesz mia? , windzie nawet 5 GB wystarczy. Nie Viscie:/ Najlepiej 40GB na microsmiec a reszta na pingwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2007 Nie Viscie:/ Najlepiej 40GB na microsmiec a reszta na pingwina u mnei winda ma 8GB a Pingwin ma 342GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi