olej3232 Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Szukam programu do kompresji danych który był by w stanie poskładać pliki podzielone WinRar-em! Nie chce instalować wszystkich programów tego typu tylko po to żeby sprawdzić który ma taką możliwość, a Wine użyje dopiero w ostateczności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Rarlab (www.rarlab.com) produkuje oprócz winrar-a także shellowy rar dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Dostępny m.ni. w postaci paczki rpm, licencja shareware/trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej3232 Napisano Luty 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 To było chyba tak: yum install unrar ten jest przynajmniej darmowy. Jeszcze mc obsługuje te pliki, ale nie wiem czy nie korzysta on właśnie z unrar'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Jeszcze mc obsługuje te pliki, ale nie wiem czy nie korzysta on właśnie z unrar'a Właśnie korzysta z unrara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 zarządca archiwów (domyslny program w Fedorze) tez korzysta z unrara i odskonale radzi sobie z plikami .part* oraz z plikami .r* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2007 Kiedys mialem tak podzielony plik i z tego co pamietam po wpisaniu polecenia rozpakowujacego, program potraktowal wszystko jak jedna calosc, czyli wszystko ladnie rozpakowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 a ja sobie z tym nie moge poradzić mam plik podzielony na windzie i nie wiem co z nim zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 unrar x nazwa_pierwszego_pliku_rar i wszystko pieknie sie rozpakowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 zapytam się jak głupek : jak to bedzie wyglądało skoro plik nazywa sie Muown.rar jestem nowicjuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Jeśli znajdujesz się w katalogu z plikiem, to w konsoli wklep unrar e Muown.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 no i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 A nie zapomniales przypadkiem najpierw doinstalowac unrara? Nie jest instalowany domyslnie (bylo o tym kilka postow wyzej...) yum install unrar Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesiu Napisano Luty 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2007 doinstalowałem i dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2007 A konsola coś "wypluwa"? Znaczy marudzi czy nawet tego jej się nie chce? Bo widzisz, wszelką podstawą do analizy problemu, jest to co konsola nam powie, jak nic nie powie to nic się nie da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi