@Jerzy Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Drodzy Użytkownicy i Sympatycy Fedory Pojawiła się propozycja zorganizowania Fedora Open Days w Krakowie. Wstępnie impreza jest planowana na 2 dni. Prosimy o opinię jaki termin jest Waszym zdaniem optymalny. pozdrawiam, Jerzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 widze ze ankietka juz gotowa. Niestety ja koncze gimnazjum w tym roku i najlepiej by bylo w lipcu. Wtedy tez czas trwania imprezy by mnie nie ograniczal. Niestety zaden z tych terminow mi nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Jerzy Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 widze ze ankietka juz gotowa. Niestety ja koncze gimnazjum w tym roku i najlepiej by bylo w lipcu. Wtedy tez czas trwania imprezy by mnie nie ograniczal. Niestety zaden z tych terminow mi nie pasuje ale w połowie czerwca to już będziesz wolny jak ptak zobaczysz, będziesz po testach i klasyfikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecik__ Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Wybrałem 16-17 czerwca, choć osobiście wolałbym tydzień później A poza tym to fantastyczna inicjatywa i nie mogę się doczekać na samą myśl Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ale w połowie czerwca to już będziesz wolny jak ptak zobaczysz, będziesz po testach i klasyfikacji pozostaje kwestia rekrutacji do liceum. a w tej sprawie sa naprawde napiete terminy http://absolwenci.wroclaw.pl/ponadgimnazja...=16&menuh=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniello Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ja jestem absolutnie za zorganizowaniem imprezy. Szczerze mówiac namówilem juz kilku ludzi Pasuje mi termin pierwszy czyli 9-10 czerwca. Akurat przed zakonczeniem roku szkolnego. Juz nie moge sie doczekac na mysl o dniach Fedory 2007 Czekamy ze zniecierpliwieniem na wiadomosci dotyczace juz realizacji imprezy Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ok, to ja powiem tak: dwa dni, jednakze jak najblizej krawedzi czerwiec-lipiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorin Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ja bym sie wypowiedzial w kwestii sesji...bo jednak gimnazjum i liceyum, to wiadomo, ze dadza rade...bo pod koniec czerwca to juz i tak maja luz, ale ludzie ktorzy styudiuja moga miec problem, bo sesje beda trwaly... Wiec popre uosia w tym temacie ze blizej lipca bylo by znaczenie lepiej...dla mnie zreszta tez, choc ja wroce do Polski jak bedzie, w sumie bez wzgledu na termin... Krakow zreszta tez mi odpowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amos Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Cieszę się, że FOD będą w moim mieście. A wybrałem czerwiec, bom jest niecierpliwy i nie chcę czekać do jesieni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 OK, termin wiekszosci osob mi pasuje, ojciec nie widzi problemow z ta impreza, zostaje ublagac mame, znalezc prawnego opiekuna i wsio w droge :> BTW- co z agenda? moze moglbym cos poprowadzic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrick Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Moim zdaniem najlepszym terminem jest 15-16 września. Czerwiec odpada bo chyba większość ma sesję a do października to za daleko Ludzie z gimnazjum, liceów i podstawówek (czy co tam za szkoły teraz są) na pewno jakoś się dostosują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Sorror Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 zostaje ublagac mame, znalezc prawnego opiekuna i wsio w droge :> Może się skuszę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uosiu Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Może się skuszę ;-) czyli niby chcesz zostac moim prawnym opiekunem? poki co trawja negocjacje na ten temat z _PaTem Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Sorror Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 czyli niby chcesz zostac moim prawnym opiekunem? Tylko nie na zbyt długo Dobrze, bo nie wiem czy znajdę czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorin Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 No wiec jak? 16-17 czerwca w krakowie?! Bo musze sobie bilety kupic a lepiej teraz bo taniej wiec? czy juz klamka zapadla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts