Jump to content

Fedora Open Days

Jerzy
 Share

Jaki termin Twoim zdaniem jest optymalny dla FOD w Krakowie  

27 members have voted

1. 1. FOD w Krakowie

• 9-10 czerwca
      3
    • 16-17 czerwca
      14
    • 15-16 wrze?nia
      6
    • 13-14 pa?dziernika
      4
  2. 2. Jaka cz??? tygodnia jest najlepsza

• sobota-niedziela jest super
      23
    • czas od poniedzia?ku do pi?tku jest lepszym terminem
      4

Recommended Posts

Drodzy Użytkownicy i Sympatycy Fedory

Pojawiła się propozycja zorganizowania Fedora Open Days w Krakowie.

Wstępnie impreza jest planowana na 2 dni.

Prosimy o opinię jaki termin jest Waszym zdaniem optymalny.

pozdrawiam, Jerzy

widze ze ankietka juz gotowa. Niestety ja koncze gimnazjum w tym roku i najlepiej by bylo w lipcu. Wtedy tez czas trwania imprezy by mnie nie ograniczal.

Niestety zaden z tych terminow mi nie pasuje

widze ze ankietka juz gotowa. Niestety ja koncze gimnazjum w tym roku i najlepiej by bylo w lipcu. Wtedy tez czas trwania imprezy by mnie nie ograniczal.

Niestety zaden z tych terminow mi nie pasuje

ale w połowie czerwca to już będziesz wolny jak ptak :) zobaczysz, będziesz po testach i klasyfikacji ;)

Ja jestem absolutnie za zorganizowaniem imprezy. Szczerze mówiac namówilem juz kilku ludzi :) Pasuje mi termin pierwszy czyli 9-10 czerwca. Akurat przed zakonczeniem roku szkolnego. Juz nie moge sie doczekac na mysl o dniach Fedory 2007 :) Czekamy ze zniecierpliwieniem na wiadomosci dotyczace juz realizacji imprezy :)

Pozdrawiam,

Ja bym sie wypowiedzial w kwestii sesji...bo jednak gimnazjum i liceyum, to wiadomo, ze dadza rade...bo pod koniec czerwca to juz i tak maja luz, ale ludzie ktorzy styudiuja moga miec problem, bo sesje beda trwaly...

Wiec popre uosia w tym temacie ze blizej lipca bylo by znaczenie lepiej...dla mnie zreszta tez, choc ja wroce do Polski jak bedzie, w sumie bez wzgledu na termin... Krakow zreszta tez mi odpowiada :)

OK, termin wiekszosci osob mi pasuje, ojciec nie widzi problemow z ta impreza, zostaje ublagac mame, znalezc prawnego opiekuna i wsio w droge :>

BTW- co z agenda? moze moglbym cos poprowadzic...

Moim zdaniem najlepszym terminem jest 15-16 września. Czerwiec odpada bo chyba większość ma sesję a do października to za daleko ;) Ludzie z gimnazjum, liceów i podstawówek (czy co tam za szkoły teraz są) na pewno jakoś się dostosują.