Xrystal Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 Ten program Nero 3 Beta dla linuxsa .. - mozliwe z obsluga blue-ray , hd-dvd , zwykly cd i dvd .. - Wymagania programow : glibc 2.3.2 and libstdc++6 3.4 , kernel od 2.4 do nowszej ( 2.6 zalecane), gtk 2.4.10 - wymagania sprzetowe (minimalne) : 800 MHz IntelŽ PentiumŽ III processor, AMD Sempron™ 2200+ processors or equivalent, 128 MB RAM Instalacja : wget http://ftp10.de.nero.com/software/NeroLINU....0-beta-x86.rpm su (zalogowac jako root i wpisz haslo) rpm -ivh nerolinux-3.0.0.0-beta-x86.rpm Juz nie uzywam k3b i to najlepiej nero Pozdro .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 Juz nie uzywam k3b i to najlepiej nero Nie masz się czym chwalić. Ciekaw jestem co zrobisz po upływie 30 dni próbnych? Kupisz czy odinstalujesz? Bo to co jest na stronie firmy to wersja próbna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 Instalacja : ... Instalacja jest na tyle oczywista, że chyba nie było sensu zakładać osobnego tematu. Równie dobrze można zrobić tak z każdą paczką, której nie ma w repozytoriach, ale wtedy zrobi się śmietnisko na forum. Może lepiej będzie jak ktoś założy jeden temat, w którym będą zawarte wszystkie takie opisy. Sorki za offtop i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 wole K3B jest darmowe i według mnie o wiele lepiej działa. W sumie zobaczymy jak będzie wyglądała wersja stabilna ale dla mnie to i tak K3B rządzi. NeroLinux 2.0 nie mógł nawet nagrywać DVD, teraz widać, że coś się u nich ruszyło, dla mnie to i tak marnotractwo pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Kwiecień 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 Nie masz sie czym chwalic. Ciekaw jestem co zrobisz po uplywie 30 dni próbnych? Kupisz czy odinstalujesz? Bo to co jest na stronie firmy to wersja próbna. To ale mam serial oryginalny bo kupilem nagrywarke dvd z oprogramowania nero 7 .. skontaktowalem jego ze mam orginalny nero 7 to mozna dostanic nowy serial dla linuxsa .. // waldo nie masz serial dla roznych nero .. Instalacja jest na tyle oczywista, ze chyba nie bylo sensu zakladac osobnego tematu. Równie dobrze mozna zrobic tak z kazda paczka, której nie ma w repozytoriach, ale wtedy zrobi sie smietnisko na forum. Moze lepiej bedzie jak ktos zalozy jeden temat, w którym beda zawarte wszystkie takie opisy. Sorki za offtop i pozdrawiam To czy obrazasz mnie ? spox .. po co to chodzi .. ok, od teraz do przeszlosc bede zrobil dobrze na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2007 To ale mam serial oryginalny bo kupilem nagrywarke dvd z oprogramowania nero 7 .. skontaktowalem jego ze mam orginalny nero 7 to mozna dostanic nowy serial dla linuxsa .. // waldo nie masz serial dla roznych nero ..Dzięki za info. To przydatna informacja, bo mam już 2 nagrywarki w domu z Nero 7 W tym jedna moja pod linuksem Będę musiał sprawdzić dokładnie co i jak. Chociaż z drugiej strony to mi w sumie wystarcza GnomeBaker Ale skoro jest możliwość.... Why not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi