Gość rgabrysiak Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 Witam ściągnąłem sobie testową wersję nowej Fedory i w związku z tym mam pytanie jak zmienić jej wygląd z takiego http://www.phoronix.net/image.php?id=835&a...dora_8t2_01_lrg na mniej więcej ten http://feannatar.hostuju.cz/fedora/downloa...ult-fedora8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 Szukaj paczki z tym tematem. Powinien gdzieś być bo to miał być them na F7. Tak przy okazji, nie robię OT bo temat jest zbyt ogólny , Fedora wnosi kilka fajnych rzeczy, warto ściągnąć live i zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 Dzięki za wskazówkę ale po wklepaniu w szukajke hasła Nodoka pojawia mi się tylko mój temat, jeśli mógłbym poprosić o link do w/w tematu będę bardzo wdzięczny. Przepraszam za kłopot i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 ten link a toto to to? nie mogę przetestować bo po ostatnim update wywaliło mi Firefoxa Emeralda i kilka innych pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 Próbowałem zainstalować wszystko wg. tego linka ale yum zwraca mi brak zasobów czy jakoś tak. Ps. jeśli można poprosić o link z którego sciągąłes testową Fedore jest i tyle że trudno się połąpać. Chodzi mi o Live z Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 ten link nie pamiętam dokładnie ale z US i nie Live tylko pełne ISO troszkę przekombinowałem teraz naprawiam ale naprawdę ta F8 będzie super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 sciągnąłbym sobie pełną wersję ale trochę by to trwało, nie wiesz czy Live można zainstalować na twardym i czy wersję testową będzie można updatować do pełnej Jeszcze jedno czy twoja Fedora wygląda tak jak na tym screenie http://feannatar.hostuju.cz/fedora/downloa...ult-fedora8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 nie wiesz czy Live można zainstalować na twardym nie instalowałem tak nigdy , nie chciałbym wprowadzić w błąd czy wersję testową będzie można updatować do pełnej tego również nie przerabiałem, ale mam nadzieję że lepiej znający temat odpowiedzą Jeszcze jedno czy twoja Fedora wygląda tak jak na tym screenie nie tak nie wyglądała i do tej pory tak nie wygląda. swoją drogą fajnie to na screnie wygląda pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rgabrysiak Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 no to lipa bo nastawiałem się głównie na fajny wygląd a tak poczekam chyba do premiery pełnej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 może komuś się udało to zrobić trzeba poczekać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2007 ...czy wersję testową będzie można updatować do pełnej... Opierając się na doświadczeniach z betami F7, mogę powiedzieć, że taka operacja po części jest możliwa, (np. podmiana repa devel na repo fedora po oficjalnym wydaniu) ale liczba śmieci spowalniających komputer jest tak duża, że nie ma większej różnicy w szybkości działania pomiędzy Fedorą N i Fedorą N+1 . Zadanie poprawnie niewykonalne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 [...]nie wiesz czy Live można zainstalować na twardym[...]Czemu nie? [...] i czy wersję testową będzie można updatować do pełnejDotychczas tego nie praktykowano i na pewno nie jest zalecane. Wersje testowe mają zaszyte mnóstwo "śmieci" do logowania ewentualnych błędów itp. Ostateczny efekt i tak byłby taki, że cały system testowy (wszystkie pakiety) trzebaby zastąpić systemem stabilnym. A w takiej sytuacji to lepiej, szybciej i bezpieczniej jest zainstalować od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi