themad Napisano Październik 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2007 Jak odczytać pliki rar na fedorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2007 Jak odczytać pliki rar na fedorze?Chyba rozpakować? yum install unrar no i potem z konsoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Październik 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2007 no i potem z konsoli... lubisz ludzi straszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2007 lubisz ludzi straszyć No chociaż zazwyczaj odpakowuje przez krusadera Ale czasem się nie daje a pod konsolą idzie. Nie wiem dlaczego tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Październik 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2007 Ale czasem się nie daje a pod konsolą idzie. Nie wiem dlaczego tak... Może polskie literki w nazwach plików? w formacie rar są z tym problemy przy przejściu z jednego kodowania na inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2007 Może polskie literki w nazwach plików?No też takie podejrzenie miałem, ale nigdy nie sprawdzałem tego. Fakt, że jak coś mam do odpakowania, to są to często jakieś *.doc pisane pod windami, więc i o polskie znaki w nazwach nie trudno - mam na myśli pliki wewnątrz archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2007 Może polskie literki w nazwach plików? w formacie rar są z tym problemy przy przejściu z jednego kodowania na inne To na pewno są problemy z kodowaniem różnych znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi