droicyn Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Witajcie. Chciałbym się dowiedzieć czy jest już 8 cześć Fedory? Jeśli tak to skąd mogę ją ściągnąć?? Pozdrawiam =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Witajcie. Chciałbym się dowiedzieć czy jest już 8 cześć Fedory? Jeśli tak to skąd mogę ją ściągnąć?? Pozdrawiam =]A szukanie to jakoś boli czy Cię zbanowali na Googlach? http://fedoraproject.org/wiki/Releases/Schedule A poza tym to jest. Np. na forum jeden z kolegów podał gdzie szukać. [...]czy jest już 8 cześć Fedory?Gdzieniegdzie ... a poprzednich siedem odcinków powtórzą niedługo w TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Wystarczyło poszukać na forum, i link by się znalazł ftp://spreader.yandex.net/fedora/linux/re...edora/i386/iso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
droicyn Napisano Listopad 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 OK sorry ;] następnym razem będę szukał. Dzięki za link pozdrawiam. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Teraz jeszcze mogę potwierdzić, że ściągnęła się i zainstalowała bezproblemowo, karta WiFi na rt2561 działa out of box (na test 3 trzeba jeszcze było trochę się pomeczyć). Cóż, piszę właśnie spod Fedorki 8 - wracam do dopieszczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Teraz jeszcze mogę potwierdzić, że ściągnęła się i zainstalowała bezproblemowo, karta WiFi na rt2561 działa out of box (na test 3 trzeba jeszcze było trochę się pomeczyć). Cóż, piszę właśnie spod Fedorki 8 - wracam do dopieszczania A jest już repo Livna dla Fedorki 8? Bo bez tego ani rusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 A jest już repo Livna dla Fedorki 8? Bo bez tego ani rusz... Jeszcze nie ma (jest repo development) , a pakiety do Fedory 8 są w: http://livna-dl.reloumirrors.net/fedora/development/ i ręcznie trzeba ściągać lub samemu sobie w plikach konfiguracyjnych yum-a skonfigurować to repo. Pewnie w okolicach oficjalnej premiery Fedory 8 się pojawi repo livny do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 A jest już repo Livna dla Fedorki 8? Bo bez tego ani rusz... Wszystko, czego potrzeba na poczatek jest w livna development - tam znajdziesz paczki dla fc8, w tym moduły dla aktualnego kernela. dodane: Cóż jestem za wolny dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Wystarczyło poszukać na forum, i link by się znalazł ftp://spreader.yandex.net/fedora/linux/re...edora/i386/iso/ Podam link do 64 bit, bo przynajmniej mi zajeło to trochę czasu. ftp://spreader.yandex.net/fedora/linux/re...ora/x86_64/iso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 //OT Sorry, ale musze dopytac - co Ci zajelo troche czasu? Bo chyba nie zmiana /i386/ na /x86_64/ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaus Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Własnie to. A zanim to znalazłem napisałem posta, że jeszcze nie ma, no a posta chyba usunąc się nie da.. więc zmieniłem jego treść. Wiem, że za bardzo się pośpieszyłem, ale nie przyszło mi od razy do głowy by się cofnąć poziom wyżej na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 OT To tak na przyszłość [...]nie przyszło mi od razy do głowyWarto czasem chwilę pomyśleć. Tak dla odmiany. [...]no a posta chyba usunąc się nie da.. więc zmieniłem jego treść.Ale można napisać do moderatorów - na pewno ktoś z nas znajdzie czas, żeby to zrobić. Zresztą nie dam głowy, ale chyba dopóki Twój post jest ostatnim w wątku to możesz go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Czy ta wersja to jest już finalna czy tylko test ileś tam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Finalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 http://mirror.internode.on.net/pub/fedora/...edora/i386/iso/ to macie jeszcze tu nie przymulajcie mi transferu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi