borzole Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Le Beaujolais Nouveau est arrive! Dziś 3 czwartek listopada i jak co rok szerze propagandę. Idźcie w kraj i upijajcie się młodym winem Beaujolais Nouveau! Nie jest cudne, nie jest pyszne, nie którzy mówią ze nawet dobre nie jest ale tradycja musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 LOL jak usłyszałem dziś o tym święcie to od razu pomyslałem o Tobie haha Ciekawe dlaczego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Jak to zobaczyłem myślałem że ten temat założył bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Ja w pierwszej chwili tez... ... ale teraz przynajmniej wiem jak sie powinno czytac nick-a kolegi - nie b o r z o l e (jak mi sie wydawalo do tej pory...) tylko b o rz o l e (ze ja wczesniej nie zajarzylem!...) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Nie chciałbym uderzać w czyjeś gusty, ale to wino jest wręcz wstrętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Listopad 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 bor_zole? jezusicku, ależ sobie język musiałeś łamać. mi ten nik się wziął z pięknego filmu "skrzydełko czy nóżka" i tekstu w rodzaju Kelner:"...a do tego polecam młode borzole" Louis:"TWUUU... bardzo młode borzole" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Osobiście wolę Rioję - Crianza - czerwone wytrawne W chwili bieżącej popijam czerwone wytrawne Slavyantsi z RPA Po borzole mnie czyści :) Pozdro dla wszystkich winocajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h3n13k Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 jak juz to Berablood`a, albo Egri bikaver.....wybredny sie zrobilem gdzie te czasy kiedy kupowalo sie 6 yaboli i wywalalo polowe pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 shery wiśniowe lub leśny dzban jakość i ilość win rośnie wraz z wiekiem ;D ogólnie jakie kolwiek nawet dobre wino w dużych ilościach powoduje pewne naturalne odruchy obronne ;( wokńcu wino powinno się pić dla samego faktu kieliszek, dwa i jakieś dobre no ale to Polska w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi